Ezo

7-es nő

A számmisztikában mindenki 7-es, aki 7-én, 16-án vagy 25-én született.

7-es nőJellemzői:

A 7-es nő komoly, felelősségteljes, megbízható és erkölcsös mind a munkájában, mind a magánéletben. A megbízhatósága abból is fakad, hogy kötelességtudó, fegyelmezett és nyugodt egyszerre. A nyugodtsága, higgadtsága kifejezetten jó hatással van a környezetére. Megőrzi a lélekjelenlétét kritikus helyzetekben is, ezért adott esetben sokkal többet tud segíteni nehéz helyzetbe jutott embertársain, mint egy erős, vitális, bátor ember.

Szeret egyedül lenni, olvasni, elmerengni az élet dolgain. Alapvetően filozofikus alkat. Érdekli a pszichológia, a vallástudomány, a filozófia, az ezotéria.
A 7-es nő arisztokratikus, hűvös, távolságtartó a megjelenését, külsejét illetően is. Rendkívül egyenes és büszke a tartása. Az öltözködési stílusa konzervatív, visszafogott, mentes mindenféle hivalkodástól. Keveset beszél, szűkszavúan fejezi ki magát, pedig szeret társalogni. Ő csak akkor beszélget, ha annak van értelme és tartalma. A 7-es nő egy nagyon bölcs, művelt, olvasott nő.
Összességében az intellektus és az intelligencia megtestesítője.

Ami túlteng benne:

A 7-es nő túl szigorú önmagával és másokkal is. Mind erkölcsi, morális, mind pedig törvényes szempontból. A szigor nála szorosan együtt jár a fegyelemmel, az önkontrollal és a komolysággal. Ezek rendkívül dicséretes erények, de nem helyes túlzásba vinni ezeket.
Ő az erkölcs megtestesítője, és olykor erkölcs-„csősz” is. Téved, ha azt hiszi, hogy neki kell mások erkölcseire vigyáznia. Jobb lenne, ha néha ő is átadná magát az élvezeteknek, és egyszerűen élvezné az adott pillanat magával ragadó érzését.

A 7-es nőt gyakran félreismerik a zárkózottsága miatt. A megjelenése és a  hűvös, rideg kisugárzása miatt félelmetesnek látják a férfiak, és félnek a közelébe kerülni, megközelíteni őt, és ezáltal jobban megismerni. A túlzásba vitt „tartás” elijeszti az udvarlókat. Feladata, hogy merjen nyitni, és engedje közelebb magához az embereket, akár a férfiakat is!

A 7-es nő tiszteli a magánszférát, a magánügyeket, az egyén titkait. Sose faggatózik, és nem fecseg ki semmilyen rábízott titkot. Ez is helyes, de a párjának, a barátainak olykor jólesne, ha érdeklődne az őket foglalkoztató témák iránt. Ne vigye túlzásba a titkolózást semmilyen téren!

Amit érdemes erősítenie:

• A 7-es nő távolságtartó viselkedése mögött komoly igény van a szeretetre és az intimitásra. Nem könnyű hozzá közel kerülni, és elnyerni a bizalmát. Tudnia kell, ahhoz, hogy társra leljen, bátrabban meg kell bíznia a férfiakban. Meg kell tanulnia kimutatni a benne lévő szeretetet és barátságot. Nagyon sokat segít, hogyha közlékenyebb tud lenni, ha könnyedebben kommunikál, és érdeklődik a másik dolgai iránt.

• A 7-es nő komoly, erkölcsös és hűséges. Azok a férfiak értékelik őt igazán, akik nem kalandra és futó kapcsolatra törekszenek. Lehet, hogy manapság nem divat erkölcsösnek és tisztességesnek lenni, de ezzel a 7-es nőnek nem kell foglalkoznia.

• Türelemmel ki kell várnia, míg belép az életébe az a férfi, aki pont őt keresi. Előfordulhat, hogy sokáig van egyedül, hogy a családja már „rágja a fülét”, hogy keressen már férjet. Szó sincs arról, hogy lejjebb kellene adnia. Elég, ha előveszi a kicsit vidámabb, könnyedebb és bizakodóbb énjét. Erősítse magában a hitet, hogy: „Vár rám a társam. Ha nyitva tartom a szemem és szívem, egymásra találunk!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top