Ezo

6-os nő

A számmisztikában mindenki 6-os, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született.

6-os nőJellemzői:

A 6-os nő törekszik a harmonikus kapcsolatokra, a békés hangulat megteremtésére. Szeretnek a társaságában lenni az emberek. Ahol ő van, ott jó a hangulat, megértik egymást az emberek. Ezért is népszerű.
Közben szereti, ha szeretik, kényeztetik, simogatják, becézik. Kedveli a luxust, az eleganciát. Jó ízlése, művészi tehetsége van. Érzéki, esztétikus, kulturált életélvezet jellemzi. Örülni tud mindennek, ami szép.

A 6-os nő kedves, gondoskodó, anyáskodó, házias. Olyan nő, aki képes élvezni az életet, a fizikai test örömeit. Hangsúlyt kap az életében az öt érzékszerv kielégítésének igénye. Ez azt jelenti, hogy ő igazi gourmand az élet minden területén, így nem csak az étkezésben. Tudja és szereti kényeztetni a párját, de elvárja, hogy őt is kényeztesse a férfi.

A 6-os nő egy izgató, vonzó, rendkívül szexis nő, aki általában tetszik a férfiaknak. Ő az a típusú nő, akit minden férfi szeretne meghódítani, szeretné az ágyába vinni. A 6-os nő szeretetteljes és odaadó, ezért az a férfi, aki elnyeri, nagyon „jól jár vele”.

Ami túlteng benne:

A 6-os nő jó tulajdonságai mellett rendelkezik néhány kevésbé jóval is. Meglehetősen lassú, lusta, kényelmes. Van olyan helyzet, amikor ez előnyös. Például hétvégén vagy szabadság alatt. De ha feladatok, problémák adódnak, nem szerencsés, ha arra vár, hogy mások oldják meg azt. A férfiakat zavarhatja, ha úgy érzik, hogy minden nehézség az ő vállukat nyomja, miközben a nő hedonistaként csak a kellemes dolgokban vesz részt. Ezért a 6-os nőnek kicsit aktívabban kell együttműködnie párjával.

Jellemzője még, hogy meglehetősen önfejű. Elég nehéz őt „jobb belátásra” bírni, mert ha valamit a fejébe vesz, akkor onnan nem lehet eltántorítani. Általában jót akar, de észre kellene vennie, hogy ami szerinte jó, az nem biztos, hogy a másik szerint is az. Az igazi segítség az, amire a másiknak szüksége van!

A 6-os nő minden kapcsolatában harmóniára, békére törekszik, ebből adódóan a végtelenségig konfliktuskerülő. Ha feszültségek vannak, hajlamos becsapni magát. Annyira kerüli a konfrontációt, a vitás helyzeteket, hogy azzal áltatja magát, hogy a párkapcsolatában minden rendben van, minden nagyon szép, minden nagyon jó. Mindezt azért teszi, hogy ne kelljen vitatkozni, mert a vitát, feszültséget nagyon rosszul viseli. A túlzásba vitt konfliktuskerülés megtévesztés, hiszen a párja azt hiheti, hogy a 6-os nő mindennel meg van elégedve.

Amit érdemes erősítenie:

• A 6-os nőnek nagy szüksége van az érintésre, a simogatásra, az ölelésre. Ezt egyfajta visszajelzésnek érzi. Innen tudja leszűrni, hogy szerethető. Közben ő maga is szívesen öleli, csókolja a partnerét. Komoly tehetsége van az érintés művészi fokra fejlesztésében. Ha ő simogat vagy masszíroz, az igazi érzéki élmény a férfi számára.

• A 6-os nő rendkívül jóindulatú, önzetlen, segítőkész, ezért sokan szeretik őt. Nem okoz nehézséget számára, hogy kimutassa a szeretetét. A férfiak általában kedvelik a szeretetteljes nőket, akik kényeztetik, szeretetükkel veszik körül őket. Valójában ez is a nőiességéhez tartozik. Hiszen a 6-os nő nagyon nőies nő, aki tele van érzékiséggel, lágysággal és szépséggel. Ha éppen nem divat nőiesen öltözködni, viselkedni, neki akkor is fel kell vállalnia, hogy ő született nő. Sose titkolja, sőt legyen büszke rá, hogy nőnek született!
 
• A 6-os nőnek nagyon jó az ízlése. Mind a lakberendezés, mind az öltözködés terén tehetséges. Épp ezért érdemes rá hallgatnia a férfinak. Mellette a férfi megjelenése mindig ápolt és harmonikus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top