Ezo

Neked milyen az aurád?

Auránk pontosan tükrözi testi, lelki- és szellemi állapotunkat. Láthatatlan, mégis látható benne minden betegség, érzelem és gondolat. Mindez talán rejtélyesnek tűnik, pedig akár te is kifejlesztheted speciális látásod.

A testünket tápláló és védő aura egy bonyolult energia- és információs rendszer, melynek rétegei hatnak egymásra és a fizikai testre. Mivel minden mindennel összefügg, a testünkben végbemenő változások is változásokat idéznek elő az egyes aurarétegekben, és így az egész aurában. Energiamezőnkben az is megmutatkozik, hogyan érzékeljük és éljük az életünket, az adott pillanatban mit gondolunk valóságnak, és az milyen hatással van ránk, azaz hogyan dolgozzuk fel a külső hatásokat testileg, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan.

Hogyan látható a láthatatlan?

Az ember testében, tudatában és lelkében lezajló változások energetikai folyamatok – rendkívül finom kisugárzások, amelyek meghatározott rezgésszámot, hullámhosszt és színt generálnak az egyes aurarétegekben. Ezek a kisugárzások különbözőképpen érzékelhetők.

• Aurafotózás: Mára divatossá váltak a számítógéppel vezérelt, képernyőn színesben megjeleníthető aura-fényképezési eljárások, melyek jól alkalmazhatók egészségügyiállapot-felmérésre. Előnyük, hogy a röntgennel és sok egyéb műszeres orvosi vizsgálattal ellentétben nincsenek káros mellékhatásaik, és fájdalommentesek. Bár az aurafotózás láthatóvá teszi az aura színeit, színeinek tisztaságát vagy piszkosságát, azonban a színek pillanatnyi állapotunknak megfelelően változhatnak: más lesz az uralkodó szín, ha dühösek vagy ha magunkba fordulók vagyunk, és más, ha éhesen vagy ebéd után megyünk aurafotózásra. Ezért a részletes auraelemzés során nemcsak az aurarétegek színét és tisztaságát veszik figyelembe, hanem többek között az egyes aurarétegek és az egész aura méretét, alakját, sűrűségét, torzulásait, hiányosságait is.

• Extraszensz technikák: Megfelelő képet adnak az auráról az extraszensz technikák, azaz az érzékszerveken túli érzékelés módszerei, melyek a hagyományos módon nem érzékelhető, küszöbinger alatti energiamennyiségek észlelését jelentik. Azok az emberek, akiknek extraszensz képességeik vannak, sokféle módon tudják érzékelni a másik ember finom kisugárzásait.

• Letapogatás: Sokan a kezük érzékenységét használják ki, és gyakorlatilag letapogatják az aurát. Így érzékelik annak méretét, kiterjedését, torzulásait, a „sűrűsödéseket”, „lyukakat” az energiahiányos és többletenergiával rendelkező területek „felett”. Majd saját energiaterükön keresztül – az univerzum energiáit használva, az aura megfelelő rétegeiben dolgozva – képesek az egyenetlenségek kiküszöbölésére, az aura harmonizálására.

• Auralátás: Az aura „látható” rétege egészséges embereknél 20-30 cm, amely 1,5-2 méteres aurának felel meg. Gyermekkorában mindenki lát aurát, azonban ezt a velünk született adottságot neveltetésünk és társadalmi szokásaink miatt elveszítjük. Csak néhány érzékenyebb „extraszensz” látja felnőttkorában is az aura színeit, de bárki képes újra kifejleszteni magában ezt a képességet. Az érzékelt színekből, azok tisztaságából vagy piszkosságából következtetni lehet a test egészségi állapotára – a tört, barna, maszatos, elmosódó, feketés színek ugyanis rámutatnak az energiahiányos, illetve energiatöbblettel rendelkező területekre. Látható továbbá a pillanatnyi érzelmi állapot is, mint a düh, az agresszió, a lehangoltság vagy a befelé fordultság. Csupán az auralátás alapján konkrét következtetést levonni azonban még a nagy tapasztalattal rendelkezőknek is nehéz.

Neked milyen az aurád?

• Biotenzorok: A műszerekkel nem – vagy csak nehezen – mérhető energiakisugárzások okozta testi ingerek megjelenítésére használt eszközök, mint az inga vagy a pálca segítségével a legtöbb ember által nem érzékelhető ingerek észlelésére alkalmas emberek képesek tanulmányozni a szervezet által kibocsátott energiasugárzásokat.

• Hőérzékelés: Műszerekkel ugyancsak nem érzékelhető hőmennyiségek érzékelésével tudnak az „extraszenszek” következtetni az energiahiányos, illetve energiatöbblettel rendelkező területekre.

• Energiaszint-mérő készülékek: A dr. Egely György fizikus-feltaláló által megalkotott műszer a vitalitásmérő vagy Egely-kerék, mellyel az aura ugyan nem válik láthatóvá, de az erőssége, azaz az ember bioenergia-szintje mérhető. A tartósan alacsony energiaszint kialakulóban levő vagy már kialakult betegségekre utalhat. Minden szervünkre jellemző bizonyos rezgésszám, amelyet a különböző biorezonanciás készülékek (Mora, IBR, Bicom, Multicom) képesek bemérni. A beteg szervek más hullámhosszú rezgéseket bocsátanak ki, mint az egészségesek. Ezeket a készülék érzékeli, és gyógyító ellenhullámokkal oltja ki a negatív rezgéseket.

Legyél te is auralátó!

Mivel az auralátás velünk született, de felnőttkorunkra elfelejtett adottságunk, ezért képesek vagyunk újra kifejleszteni magunkban. Szinte minden egészséges szemű ember meg tudja tanulni alapfokon az auralátást, ugyanúgy, mint az írást és az olvasást.

Neked milyen az aurád?• Harmadik szemes technika: Enyhén besötétített szobában állíts valakit szorosan a falhoz, állj vele szembe tőle néhány méterre, majd lassan, relaxált állapotba kerülve, szemed enyhén hunyorítva figyeld a harmadik szemét (homlokának közepét a szemöldökök felett), vagy nézz el mellette. A lényeg, hogy ne őt nézd. Először a feje felett és a két oldalán, majd a karok és a test körül egy 20-30 cm-es fehér sávot fogsz érzékelni, ahol egyébként árnyékot kellene látnod. Majd rövid pihenés után relaxálj, és hunyoríts újra. Ekkor azt is megtapasztalhatod, hogy az auraréteg vibrál, és attól függően, hogy a vizsgált személyben éppen milyen érzelmi vagy gondolati folyamatok zajlanak, növekedhet, csökkenhet vagy alakot válthat. További gyakorlás után az aura fehéres színében egyéb – gyakran kékes, sárgás vagy más – mellékszíneket is észrevehetsz. Kipróbálhatsz egy érdekes kísérletet is, amely sokszor már a gyakorlás kezdetén sikerülhet. Kérd meg a vizsgált személyt, hogy gondoljon valamilyen egyszerű mértani alakzatra, például háromszögre, négyzetre vagy körre. Közben végezd el a harmadik szemes technikát, és ha ügyes vagy, megláthatod ezeket az alakzatokat az aurában, azaz megtapasztalhatod, milyen az, amikor láthatóvá válik a gondolat.

• Feketepont-technika: Rajzolj papírra egy fekete pontot, majd tűzd fel egy semleges színű falra. Állj vele szembe fókusztávolságnyira, majd relaxált állapotban, lassan előrehajolva a szemeddel koncentrálj a pontra, amely a közelítés során egyszer csak el fog tűnni. Ekkor szemedben valamiféle feszültséget fogsz érezni, amelyet ha megtartasz, és azzal nézel valakire, akkor fel fog tűnni a körülötte levő 20-30 cm-es auraréteg.

• Közeledő ujjak: Ülj le, és ellazult állapotban közelítsd egymáshoz szembenéző tenyereid enyhén szétnyitott ujjait úgy, hogy közben nem az ujjaidat figyeled, hanem átnézel közöttük. Idővel fel fog tűnni az ujjak körüli fehér, vibráló energiamező, amely a tenyerek 1-2 cm-es távolságánál szinte egybefolyik. Ezt a nézést gyakorolva és valakin alkalmazva könnyebben megláthatod az energiamezejét.

Fontos!
Az auralátás titka annak „nem akarása”. A görcsös akarás ugyanis gátolja az auralátást, csak az ellazult, relaxációs, meditatív állapot, valamint a kitartás a célravezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top