Ezo

Mit üzen a tarot a Kos havára?

A fagyok elmúltával nemcsak a kerteket, hanem a lelkünket is ideje felkészíteni a kikeletre. A tarot figyelmezteti a tizenkét jegy szülötteit, hogy a következő hónapban mire figyeljenek oda.

KosA KOS havában születettek számára pozitívnak ígérkezik ez a hónap. Jóval kevesebb energiával is sikerül elérned a céljaidat. Anyagi téren kedvező híreket kaphatsz, de arra figyelj: egyes kollégáid nem biztos, hogy jó szemmel nézik, ha te sikereket érsz el. A születésnapodon érdemes elgondolkodnod, összesítened az elmúlt évet. Sikerült-e elérned, amit akartál? Ha nem, akkor vajon mi lehet ennek az oka? Tervezd meg a következő évet!

 

BikaEljött az idő a BIKA jegyűek számára, hogy szembenézzenek a múlttal! A felelőtlenül elkövetett hibákból is lehet tanulni. Ne őrlődj a régi problémák, tévedések miatt, inkább a jövőre koncentrálj! A félelem rossz tanácsadó, és megkeserítheti a holnapot is. Amit korábban hibának gondoltál, az lehet, hogy pont most kerül eléd, és előfordulhat, hogy a hasznodra fordíthatod.

 

IkrekTöbb összpontosításra lesz szükségük az IKREK jegyűeknek. Ebben a hónapban tartózkodj a felesleges kiadásoktól, és készülj rá, hogy váratlan számlák érkezhetnek. Mérlegelj, gondold át az anyagi helyzetedet, és próbálj új lehetőségeket is keresni! Elképzelhető, hogy kölcsön kell valakitől kérned, vagy túlórákat kell vállalnod, hogy rendezd a helyzetet. Szerencsére ez csak átmeneti időszak, és ha okosan kezeled a helyzetet, akkor hamar elvonulnak a felhők a fejed felől.

 

RákA RÁK havában születettek számára változásokat tartogathat ez a hónap. Könnyen előfordulhat, hogy munkahelyet kell váltanod, de egy haldokló párkapcsolat végére is pont kerülhet. Tanuld meg, hogy minden lezárás egy új dolog kezdete! Nem siránkozni kell ilyenkor, hanem a jövőre koncentrálni, és örülni az új lehetőségeknek. Ami régóta nem működik, azt nem szabad erőltetni, és ahol nem érzed jól magad, onnan tovább kell lépni!

 

OroszlánHa az OROSZLÁN havában születtél, akkor hamarosan fellélegezhetsz. Pozitív időszak következik az életedben, használd ki! Ne hagyd magad befolyásolni, még a kedvesed által sem! Mindenféle külső segítség nélkül elérheted az álmaidat, csak bíznod kell magadban. Ha éppen válság uralja a párkapcsolatodat, próbáld kicsit kívülről nézni a helyzetet! A féltékenység megmérgezi a szerelmet, és nem is mindig okkal gyanakszik az ember…

 

SzűzEz a hónap a párkapcsolati téren lehet döntő a SZŰZ jegyűek számára. Egy bimbózó románc elmélyülhet, de kedvező időszak ez az ismerkedésre is. Barátságok, munkahelyi kapcsolatok is átalakulhatnak most szerelemmé! Ha a magánytól szenvedsz, és változtatnál már ezen az állapoton, akkor próbálj kilépni, ismerkedj, randizz, találkozz pasikkal! Párkapcsolatban élő nők számára ez a hónap kedvező lehet a megtermékenyülésre is!

 

MérlegA MÉRLEG havában születettek most elővehetik a józan eszüket! Ha nagy tervekkel készülsz a nyárra, azt előbb alaposan át kellene gondolnod. Mérlegelj! Ne siess, ne kapkodj most! Az idő neked dolgozik, ha kicsit halogatod a döntéseidet, sokkal kedvezőbben alakul az életed. Az is fontos, hogy ne a félelem irányítsa a jövődet! Nem biztos, hogy az elmenekülés a megoldás! Figyelj a belső hangokra, készíts terveket, és csak azután lépj!

 

SkorpióPozitív lehet a következő hónap a SKORPIÓK számára. Összpontosíts a munkára, és ne őrlődj olyan pasik miatt, akik nem érdemelnek tőled semmit! Ha nem merülsz el a negatív gondolataidban, akkor most könnyen átszakadhat benned egy gát, amelyen beáramolhat a pozitív energia. Ha a kiválasztottad nem lép feléd, vagy esetleg még meg is bánt, akkor ideje lenne átgondolni, hogy mi értelme ennek az egésznek. Próbálj túllépni a nem működő kapcsolaton!

 

NyilasTörődjenek többet önmagukkal a NYILAS jegyűek! Hozz áldozatokat önmagadért, kényeztesd a tested és a lelked! Figyelj oda az egészségedre! Nem rohanásból áll az élet, néha ülj le, és pihenj! Ha megnyugszol, és rendezed a gondolataidat, akkor a munka is jobban megy majd. Törekedj a belső harmóniára, mert hamarosan szükséged lehet rá! Sportolj, sétálj a szabadban, hallgass zenét a fürdőkádban, menj kozmetikushoz, vagy változtasd meg a frizurádat!

 

BakA BAK jegyében születettek is próbáljanak ellazulni! Ha odafigyelnél az intuícióidra, sokkal könnyebben helyt tudnál állni mindenféle helyzetben. Nem kellene ennyit őrlődnöd a pasik miatt sem. Aki menni akar, azt engedd el, ne kapaszkodj árnyékokba! Törődj inkább a családtagjaiddal és a barátnőiddel! Most társaságra lesz szükséged, engedd, hogy felvidítsanak, és éreztessék veled, hogy szükségük van rád! Kicsit tedd félre a párkapcsolati félelmeidet, meglátod, hogy sokkal jobb lesz!

 

VízöntőIdeje a VÍZÖNTŐK havában születetteknek elgondolkodniuk a jövőn. A tudásod alapján már régen nem azon a szinten kellene ácsorognod, ahol most vagy. Mutasd meg, hogy mire vagy képes, mert előrelépés várható! Ne gondolkodj azon, hogy mit gondolnak rólad mások, légy bátor! Amit most elültetsz magadban, abból komoly termés várható, használd ki ezt az időszakot. Légy kicsit rámenősebb, tudatosabb, makacsabb! Ugyanez vonatkozik párkapcsolati téren is rád: ne elégedj meg a langyos vízzel, amikor van a közeledben egy forró kapcsolattal kecsegtető másik is…

 

HalakBízzanak végre magukban a HALAK! Túl sokáig üldögéltél a sötét szobában, redőnyök mögött, és nem veszed észre, hogy odakint közben kisütött a nap! Mozdulj ki! Nem történik meg azonnal a nagy változás, de végre kedvezően alakul az életed. Most kell tenned azért, hogy a nyár boldog legyen! Kirándulj, sétálj, vagy ha teheted, akkor utazz! Használd a napsugarak energiáját, töltekezz fel velük! Meglátod, hogy te is elkezdesz majd ragyogni, és ezt a környezeted is észreveszi!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top