Ezo

Így csábíts! – Segít a számmisztika!

Szeretnéd, ha szeretne? Hogy csak téged, és szenvedélyesen, minden vágyadat kitalálva és teljesítve? Ez rajtad is múlik!

A férfi akkor szeret bele egy nőbe, ha mellette kiteljesítheti férfiszerepét, vagyis ha férfiként viselkedhet. Ezáltal sikereket érhet el a munkájában is. A nő a múzsájává válik, aki motiválja.

Ehhez alapfeltétel, hogy mi, nők maradjunk nők. Engedjük, hogy a férfi meghódítson minket, miközben finom eszközökkel inspirálhatjuk, biztathatjuk, sőt bátoríthatjuk őt. Mindannyian ezt tesszük, ösztönösen. Amennyiben ezt tudatosan tennénk, még sikeresebbek lehetnénk a csábítás nevű tantárgyban.

Így csábíts! - Segít a számmisztika!

 

A számmisztika segíthet feltárni, hogy a férfiak milyen nőben láthatják meg az igazit, és hogy hogyan hozzuk ki magunkból pont azt, amire ő vágyik.

A számmisztika 11 típusú férfit különböztet meg a születési dátum alapján. Ezzel könnyen és gyorsan kideríthetjük, hogy melyiküknek milyen nő és milyen stílus „jön be”.

Csupán a születési dátumból a születésnap számára van szükségünk!

 

 

 

1-es férfi

A számmisztikában mindenki 1-es, aki 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született.

Az 1-es férfi csak olyan nőt vesz észre, aki ízig-vérig nőként mozog, beszél, viselkedik. Számára vonzó, ha finom, nőies az illata, a hangja, és a színei is ilyenek. Izgató számára, ha a nő gyakran lesüti a szemét. A félénkséget szereti egy nőben, de a bizonytalanságot nem.  

Az 1-es férfi azt kedveli, ha ő kezdeményezhet. Hagyni kell, hogy ő tegye meg az első lépést. Egy okos nő engedi, hogy udvaroljon neki a férfi. Hagyja, hogy elvarázsolja, levegye a lábáról. Minden férfi szereti, ha felnéz rá a nő. Erre az 1-es férfinak van talán a legnagyobb szüksége.

A 1-es férfi nem bírja a buta nőket, de a túl okosakat sem, főleg nem az okoskodókat. Nagyra értékeli, ha egy nő sikeres és önálló, ugyanakkor tud alkalmazkodni, és ha szükséges, alárendeli az akaratát a férfinak.

Az 1-es férfi nagyvonalú, ezért szívesen és sokat költ a nőre. Mindenben szereti a magas színvonalat és a különlegeset. Szeret dicsekedni a nővel, és mindennel, ami hozzátartozik. Ezt nem szabad rossz néven venni tőle!

Első akar lenni mindenben és mindenhol. Az ágyban is. Ha mégsem, akkor az a minimum, hogy a nő nagyon megdicsérje, hisz a potencia témája nála az első helyen szerepel. Ezt erősíteni nemcsak lelki szükséglete, de terápiája is az 1-es férfinak! Ha gondjai vannak ilyen téren, akkor a nő feladata, hogy kihozza belőle a legjobbat. Amennyiben ez sikerül, számíthat az 1-es férfi rajongó szerelmére.

Egy okos nő mindig izgalmas és kicsit titokzatos marad. Sosem tárja fel teljesen önmagát. Ezzel ébren tartja a férfi érdeklődését, kíváncsiságát. Ezáltal a kapcsolatuk folytonos ismerkedős, felderítős játék lesz, amelyben a férfi dolga, hogy meghódítsa a nőt, a nő pedig újból és újból elcsábítsa a férfit. A szeretkezések előtti előjáték is pontosan erről kellene hogy szóljon. Egy 1-es férfi esetében erről tilos lemondani, mert ennek hiánya gyorsan megöli a férfi érdeklődését.

 

 

2-es férfi

A számmisztikában mindenki 2-es, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.

A 2-es férfi érzékeny és mélyen empatikus. Mentes a durvaságtól és az önzéstől. Olykor ezt szégyelli, ezért mesterségesen veszi fel az ilyen tulajdonságokat. Ha biztonságban és elfogadhatónak érzi magát egy nő mellett, akkor fel meri vállalni gyengédségét.

Nélkülözhetetlen, hogy támogatást, elismerést és megerősítést kapjon a nőtől. Számára a párkapcsolat mindennél fontosabb, ezért nem mindegy, hogy milyen. Ha ez rendben van, akkor minden más is rendben lesz.

A 2-es férfinak mély, bonyolult lelke van, amellyel foglalkozni kell. A nőnek érdeklődéséről, együttérzéséről és támogatásáról kell biztosítania a 2-es férfit.

Szereti a nőies, gömbölyű, anyáskodó típusú nőket, úgy érzi, hasonló melegséget, biztonságot kaphat tőlük, mint az édesanyjától. A 2-es férfi elsősorban az anyai szeretetet keresi a társában, és csak másodsorban szexuális partnert.

Kedveli az erkölcsös, félénk, szégyenlős nőket. Ő az, aki folyton leendő gyermekei anyját keresi és látja a nőkben. Számára mindennél fontosabb a család, ezért a nőkben a saját családjának megalapításához keresi a társat, s így csak családszerető, házias, termékeny, befogadó nő jöhet szóba.

Vonzó számára a romantikus stílus, ezért szereti, ha egy nő szoknyát, harisnyát, csipkét és gyöngyöt hord.

A 2-es férfinak a kezdeményezés nem erőssége, ezért egy ügyes nő úgy kezd kapcsolatot vele, hogy végül úgy tűnik, a férfi tette meg az első lépést. Amennyiben ez sikerül, azzal sokat segíthet a 2-es férfi önbizalmának erősödésében, amit nagyon fog értékelni a férfi, sőt egy életen át hálás lesz. A kapcsolat tartósságának további feltétele az elköteleződés, a kölcsönös bizalom és a szeretetteljes, békés hangulat megteremtése.

Mivel a 2-es férfi alapvetően békés, csendes típus, vágyik a vitamentes, harmonikus életre. Fontos számára, hogy ahol él, ott ne legyen feszültség, konfliktus. Az a nő, aki ezt tudja nyújtani neki, már nyerő helyzetben van.

 

 

3-as férfi

A számmisztikában mindenki 3-as, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.

Egy 3-as férfi vidám, fiatalos, optimista és eleven. Nem bír egy helyben maradni. Lételeme a mozgás, mind fizikai, mind szellemi értelemben. Nem könnyű őt követni. A könnyedség és a fiatalos megjelenés elvárás a nővel szemben is. Azt szereti, hogy ha a partnere ugyanolyan mozgékony, sportos, nyitott, derűs és kíváncsi, mint ő. Kedveli, ha egy nő játékos, hajlékony és optimista. A fiatalosság fontos szempont külső és belső tulajdonságként is.

A 3-as férfi ennél is jobban vágyik a párkapcsolatában arra, hogy beszélhessen, beszélgethessen. Ő elsősorban beszélgetőpartnert keres, másodsorban szexuális értelemben keres társat. Éppen ezért a kapcsolat valószínűleg úgy indul, hogy a 3-as férfi meglátja a nőben azt a fajta intellektuális partnert, aki érdeklődő és nyitott. Figyel arra, amit a férfi mond, és érti is azt. Ezért fontos egy 3-as számára, hogy a nő értelmes, intelligens legyen. Szívesen veszi a hallgatóközönséget, de nem elégíti ki, ha „csak” meghallgatják, izgalmasabb, ha vitatkozni, érvelni is lehet.

Ha egy nőnek választékos a beszéde, kellemes a hangja, nőies a megjelenése, a gesztusai könnyedek, fiatalosak, akkor egy 3-as férfi „meg van nyerve”. De az első benyomás nemcsak vizuálisan fontos, néhány szót is kell váltaniuk ahhoz, hogy a férfi véleményt alkothasson a nőről.

Hosszú távon úgy lehet a 3-as érdeklődését fenntartani, hogy a nő afféle Seherezádéként folyamatosan mesél, mindig új, izgalmas történetekkel és témákkal szórakoztatja a férfit. Ezek a sztorik természetesen valóságosak és aktuálisak kell hogy legyenek, vagyis jó, ha a nő minden apróságot érdekes sztoriként tálal.

Emellett nagyon jó, hogy ha közösen sportolnak. A tenisz, a kosárlabda vagy bármilyen labdajáték szóba jöhet. Ezt lehet rendszeresen csinálni, de ne kelljen kötelező jelleggel. A 3-as semmit nem szeret, amit rendszeresen kell csinálnia.

 

 

4-es férfi

A számmisztikában mindenki 4-es, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született.

Egy 4-es férfi megfontolt, kiegyensúlyozott és korrekt. Természetéből fakadóan tervszerűen, józanul éli az életet. Tartózkodik a feltűnéstől. Elítéli a hűtlenséget, a félrevezetést, a manipulációt és a labilitást, ezért azt várja el egy nőtől, hogy az megbízható, becsületes, szavahihető és kiegyensúlyozott legyen. A 4-es férfiak számára az adott szó kötelezettséget jelent, tehát ha egy nő megígér valamit, akkor azt mindenáron, minden körülmények között teljesítenie kell. Ha ezt csak egyszer is megszegi, vesztett.

Mivel a 4-es férfi elég bizalmatlan, elvárja, hogy a nő visszafogott legyen a kapcsolat elején, és később is. Szereti a nyugodt, csendes nőket. Nem bánja, ha kicsit zárkózott és szótlan a nő. 

Fontos számára, hogy a párja tiszta, rendes és egészséges legyen. Kellemes legyen a lehelete, az illata. Ha parfümöt használ, az legyen nagyon diszkrét és természetes. Semmi művi dolgot nem bír elviselni: műköröm, póthaj, műszempilla, mellimplantátum stb. Továbbá fontos, hogy rendben legyen a haja és az egész külseje. A visszafogott, kissé konzervatív megjelenést kedveli.

A 4-es férfi számára létkérdés az anyagi biztonság, ezért egy olyan partner mellett érzi magát jól, aki hozzá hasonlóan szorgalmasan dolgozik, gyűjtöget. Nem kockáztat, de szép lassan gyarapodik. A 4-es férfi nem vágyik gyors, hirtelen meggazdagodásra, de szereti látni, hogy a munkájának van eredménye, ezért jó, ha a nő ebben is társa.

Egy 4-es férfinak fontos a család. Az otthon biztonságán túl szereti, hogyha a család is fejlődik. Ezért egy olyan nő tudja őt megtartani hosszú távon, aki gyermekeket szül neki, és a nevelésben is tudatosság, következetesség és tervszerűség jellemzi.

Sajnos a 4-esek hajlamosak a mániára: a munkamániára, a tisztaságmániára, a rendmániára. Ha mániákus az elvárásaiban is, akkor nehéz megfelelni neki. Kivéve, ha a nő is 4-es.

 

 

5-ös férfi

A számmisztikában mindenki 5-ös, aki 5-én, 14-én vagy 23-án született.

Az 5-ös férfi szenvedélyes, sármos és gavallér. Szinte nincs nő, aki ellen tud állni az 5-ös férfi udvarlási rohamának, mert annak a legizgalmasabb, legvonzóbb módját tudja megtalálni. Ez abból is adódik, hogy rajong a női nemért. De szeret megküzdeni a nőért. Szereti, ha egy nőnek van erkölcsi tartása, vagyis nem lehet könnyen meghódítani, nem könnyű levenni a lábáról, hanem hosszabb időt vesz igénybe, amíg beadja a derekát. Ezért kedveli a büszke, arisztokratikus nőket, akik különlegesek, esetleg egzotikusak. Egyébként is izgatónak tartja a színes bőrű, messziről származó nőket.

Az 5-ös férfi nagyon szereti a dús keblű, dús hajú, nőies nőket. Szereti, ha egy nő hangsúlyozza a domború idomait és a nőiességét. Szereti, ha egy nő csinosan, divatosan öltözik. Tetszenek neki a modern, laza stílusban öltözködő és a romantikus, „csipkés-fodros” stílust követő nők is.

Vonzónak tartja a „hisztis” nőket. Nem a kényeskedőket, hanem a hozzá hasonlóan szenvedélyeseket, akik olykor jeleneteket rendeznek, akár a nemtetszés, akár a féltékenység miatt. Szereti érezni, hogy féltékeny a nő, mert ő ezt szerelmi bizonyítékként éli meg. Természetesen nem szabad ellenőrizgetni, és nyomozni utána, de néha jót tesz neki, ha érzi, hogy a párjának nem mindegy, hova megy, és kivel. Nagyon kell vigyázni a helyes mértékre, mert az 5-ös valódi szabadulóművész. Addig hű, amíg nyitva van ajtó-ablak. Addig marad, amíg elmehet(ne). Ha a nő korlátozni kezdi a szabadságában, azonnal lelép.

A „változatosság gyönyörködtet” mondás valószínűleg egy 5-östől származik. Az 5-ös férfi vágyik a mozgalmas, eseménydús, közös élményekre. Szüksége van folyamatos impulzusokra, folyamatos történésekre, szereti a váratlan helyzeteket, szereti, ha zajlik az élet, ezért egy okos nő kielégíti ez irányú vágyait is. Szüksége lesz a fantáziájára. Például hogy szeretkezni milyen lehetetlen helyeken és időpontokban lehet…

 

 

6-os férfi

A számmisztikában mindenki 6-os, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született.

A 6-os férfi nyugodt, kiegyensúlyozott és kicsit nehézkes. Párkapcsolatban rendkívül türelmes, figyelmes, nagyon gyengéd szerető. Sosem erőltet semmit, csak amennyivel örömet tud szerezni, amiben a nő is partner. Rendkívül érzéki és odaadó, ami nagyon vonzóvá és szerethetővé teszi.

Az ízlése férfi létére rendkívül kifinomult, emiatt elvárja, hogy egy nő megjelenése ízléses, divatos, harmonikus legyen, mind a színeket, mind a formákat illetően.

Egy 6-os férfi szereti, ha egy nő nőies, minden ízében, porcikájában, a megjelenésében, a hanglejtésében, a gesztusaiban egyaránt. Imádja a telt formákat, a gömbölyű, dús keblű nőket. Mély dekoltázzsal, finom parfümmel teljesen el lehet csábítani egy 6-os férfit.

Ugyanakkor a meghódítandó nőt könnyen le tudja venni a lábáról, mert nagyon jó érzéke van a női lelkekhez. Hiszen páros szám, és a páros szám passzív, nőies, befogadó, s mint ilyen, nagyon ért a nők nyelvén. Pontosan tudja, hogyan kell kényeztetni a másikat. Közben ő is szereti és elvárja, hogy kényeztessék. Nélkülözhetetlen, hogy a nő ki tudja mutatni az érzelmeit fizikai értelemben is, például ölelés, csók formájában. Számára a szavaknál sokkal fontosabbak az érintések.

A 6-os férfi elvárja, hogy a partnere hűséges, szeretetteljes és odaadó legyen. Nagyon szereti, ha a nő apró, pici tárgyakkal, finom gesztusokkal mutatja ki a szeretetét, ezek lehetnek kis levélkék, desszertek, kicsi csomagok, szerelmes SMS-ek vagy rádión keresztül küldött szerelmes dalok. Ezeket ő is szívesen és rendszeresen megteszi, de természetesen neki is jólesik, ha ő is kap ilyen jeleket, visszajelzéseket. Ugyanis ez erősíti meg benne a bizonyosságot, hogy még mindig szeretve van.

A 6-os férfi elvárja, hogy egy nő jól főzzön, hogy szépen terítsen meg, az étkezéseknek megadja a módját. Nagyon jó hatással van rá, ha minden étkezés afféle szertartássá, ünneppé válik.

 

 

7-es férfi

A számmisztikában mindenki 7-es, aki 7-én, 16-án vagy 25-én született.

Egy 7-es férfi olyan férfi, aki szigorú határt húz maga köré, ezért nehezen nyílik meg, nehezen enged be bárkit. Alapvetően bizalmatlan, távolságtartó és zárkózott. Ahhoz, hogy valakivel közvetlenebb, például szerelmi kapcsolatba kerüljön, a másiknak sokat kell várnia. A 7-es bizalmát elnyerni nagy kincs, de megéri, mert a nő egy mély érzésű, hű és maximálisan megbízható társat talál benne, aki ráadásul diszkrét, türelmes és toleráns is.

Emiatt érthető, hogy a 7-es férfi elsődleges elvárása egy nőtől az, hogy komoly és megbízható legyen. Nem baj, hogy ha kicsit visszahúzódó és hűvös, mert a 7-es férfi szerint a büszkeség, a tartás olyan erények, amelyek kizárják, hogy a nő könnyelmű, laza erkölcsű vagy hazudozó legyen.

A 7-es férfi alapvetően tiszteli a női nemet, de konkrétan csak azzal a nővel áll szóba, aki erre méltó. Számára a méltó annyit jelent, hogy a nő becsületes, erkölcsös és hűséges.

Nagyra értékeli, ha egy nő tud hallgatni, vagyis nincsen állandó közlési kényszere, ugyanis a 7-es mindenkinél jobban szereti a sokatmondó csendet, ugyanakkor kedveli a tartalmas, építő beszélgetéseket. Tartózkodik a felesleges szószátyárságtól, elítéli a pletykát, ezért egy okos nő ezeket tudatosan kerüli.  

A 7-es férfi elvárja, hogy ha egy nő tudjon uralkodni magán, tehát fegyelmezett és kötelességtudó legyen. Kedveli, ha egy nő arisztokratikus, azaz választékos stílusban beszél, öltözködik és mozog. Azt szereti, ha egy nő ad magára, anélkül, hogy feltűnő lenne. 

Egy 7-es férfit csak óvatosan szabad kényeztetni. Kizárólag olyan meglepetést értékel a 7-es férfi, amely csendes, szolid, visszafogott, vagyis mentes a feltűnéstől, mint például egy kettesben elköltött gyertyafényes vacsora otthon vagy egy nagyon eldugott, csendes helyen. Esetleg egy séta kettesben. Semmiféleképpen sem szabad hangos, zajos helyre vinni, ugyanis az biztos kudarc.

 

 

8-as férfi

A számmisztikában mindenki 8-as, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született.

Egy 8-as férfi tüzes, aktív, vitális, tele van energiával. Erős benne a versenyszellem, ezért motiváló számára, ha valakihez képest ő ér előbb a célba. Keresi ez olyan helyzeteket, ahol összemérheti az erejét másokkal. Egy nő meghódításánál sem gond számára, ha nem ő az egyetlen „versenyző”. Ám az semmiképp sem kedvező, ha a nővel akarja összemérni az erejét. Emiatt is fontos, hogy a nő „harcra kész” és erős legyen fizikailag, lelkileg és szellemileg is.

Ugyanakkor elvárja, hogy egy nő nagyon nőies legyen. Esztétikus, szexis, kihívó, izgalmas. A 8-as férfi páros szám jellege miatt nagyobb figyelmet fordít a saját férfiasságára. Mivel a páros számok nőies számok, a 8-as férfi bizonygatni „kényszerül”, hogy ő milyen férfias. Ezt főleg önmaga miatt teszi. De való igaz, hogy egy férfi csak egy ízig-vérig nő mellett tud férfi lenni. Ahogy Karinthy Frigyes írja: „Ha egyedül vagyok a szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába.”

A 8-as férfiak keresik a kalandokat és a kihívásokat. Ezért egy nőben szeretik a meghódítandó nőt látni. Szeretik azt a vadat látni, amit el kell ejteni, vagy azt a várat, amit ostromolni kell, hogy be lehessen venni. Ezt a valóban csábító, izgalmas nők tudják kihozni a 8-as férfiból. Ezért is kedveli az ilyen típust.

A 8-as férfi értékeli, hogy ha egy nő megjelenése, stílusa eléggé feltűnő, mint egy „felhívás táncra”. Nem bánja, hogy ha a nő harsányabban sminkeli magát, és a színek, amelyeket hord, picit feltűnőbbek, illetve a beszédstílusa és hangereje is egy kicsit erőteljesebb az átlagosnál.

A szexualitás a 8-as férfi számára nagyon fontos. Ha az adott párkapcsolatban nem elég izgalmas és változatos a szex, akkor könnyen más nő ágyában köt ki. Ezért egy okos nő gondoskodik arról, hogy vele találja meg a változatosságot, és ne másokkal.

 

 

9-es férfi

A számmisztikában mindenki 9-es, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született.

A 9-es férfi hűséges, becsületes, megbízható társ. Az a nő, aki finom, érzékeny lelkületű társra vágyik, nagyon jól jár vele. A 9-es igazi művészlélek, egészen másképp látja a világot, mint amilyen az valójában. Hajlamos túlidealizálni önmagát, az embertársait és az egész világot, ugyanis szeretné jobbnak, szebbnek látni az egész univerzumot, mint amilyen az.

Egy 9-es férfinak sokféle stílusú, sokféle típusú nő tetszik. Lehet extravagáns művészlélek, vagy arisztokratikus, büszke nő, vagy szexis, kihívó nő, vagy konzervatív, szelíd nő. Mivel a 9-esben nincsen előítélet sem bőrszín, sem vallás, sem semmi más miatt, bármilyen nőbe képes beleszeretni. A hangsúly a nő szón van. Egy nő nő legyen, akármilyen stílusban öltözködik.

Egy 9-es férfi hősszerelmes, ezért vágyik a szenvedélyes szerelemre, vágyik a romantikára és a különleges, intenzív érzelmekre. Kedveli a különleges helyszíneket. Nagyon szereti az állatokat, a növényeket és a természetet, ezért randevúra érdemes őt az állatkertbe vagy az erdőbe egy kirándulásra hívni.

A 9-es férfi végtelenül békeszerető és empatikus, aki tökéletesen rá tud hangolódni mások érzéseire: problémákra, örömökre egyaránt. Szívesen meghallgatja mások gondjait, és önzetlenül támogatja a nehéz helyzetben lévő embertársait. Segítőkész, bárkiről is legyen szó. Egy nőben hasonlóan nemes tulajdonságokat keres, de hajlamos ilyesmit beleképzelni a másikba. Hosszú idő kell, míg észreveszi, ha ez nem így van. Akkor viszont képes azonnal és végleg megszakítani a kapcsolatot.

Fontos a 9-es számára, hogy megbízhasson a társában, hogy az hűséges, becsületes legyen. Mivel hinni akar a kapcsolatban, hinni akar a másikban, ezért el is várja, hogy a megelőlegezett bizalom jogos legyen.

Az a nő, aki a 9-es férfi párja, rengeteget kap, de adnia is kell. Elsősorban józanságával, tanácsaival kell segítenie a férfit.

 

 

11-es férfi:

A számmisztikában mindenki 11-es, aki 11-én vagy 29-én született.

A 11-es férfi individuális, különleges, egyedi ember. Mindig megőrzi ezt a fajta különbségét, avagy különcségét. Vállalja és nem bánja, hogy csodabogárnak tartják. Hallatlanul eredeti a gondolkozása, egészen újszerűen, másképp közelíti meg az élet dolgait, mivel ő igazi kísérletező-feltaláló alkat. Ezért a párkapcsolatban keresi a szellemi társát. Olyan nőt keres, aki képes követni őt. Neki nemcsak néma és passzív hallgatóságra van szüksége, hanem értelmes párbeszédre is, tehát olyan nőre vágyik, akivel megoszthatja a gondolatait, akivel eszmét tud cserélni, aki esetlegesen az okos kérdéseivel újabb ötleteket tud adni a 11-esnek.

A 11-es férfi nagyon szenvedélyesen képes udvarolni, de az impulzivitása miatt gyakran előfordul, hogy egy-két hetes intenzív udvarlás után eltűnik. Ilyenkor a nő nem érti, hogy mi történt. Általában nem arról van szó, hogy az érdeklődése megszűnt, csak egyszerűen nem tud egy helyben maradni. Neki folyamatosan cikáznia kell, mint egy villámnak. Tulajdonképpen ő afféle „vándorművész”, nem bírja a korlátokat és a szabályokat.

A 11-es férfi elvárja, hogy a nő egyetértsen a szabadság, egyenlőség, testvériség alapelvével, és eszerint éljen. Olyan nőre vágyik, aki szenvedélyesen szereti, miközben megengedi neki, hogy szabadon szárnyaljon.

A 11-es férfi szereti a szokatlan, extravagáns dolgokat, ezért kedveli, ha egy nő megjelenésében is van valami szokatlan. Ez nem azt jelenti, hogy legyen tele tetoválásokkal vagy piercingekkel, de jó, ha valamilyen izgalmas smink, sál vagy valamilyen furcsa lábbeli felhívja a 11-es figyelmét.

A 11-es férfinak szüksége van egészséges táplálkozásra, elegendő alvásra, sok mozgásra és szabad levegőre. Ezért szerencsés, ha ezt a nővel együtt teheti. Az még jobb, ha a nő figyel ezekre, és kezdeményez ilyen programokat. A 11-es férfi idővel megérti, hogy mindez az ő érdekét szolgálta, és végtelenül hálás lesz.

 

 

22-es férfi

A számmisztikában mindenki 22-es, aki 22-én született.

A 22-es férfi nagyon is férfias mind megjelenésében, mind belső tulajdonságaiban. Öltözködési stílusa olykor botrányosan feltűnő. Saját stílusa van, ami biztosan nem hétköznapi. Meglehetősen szélsőséges, a tűzforró és a jéghideg hőfokot ismeri csak. Az élete tele van szélsőséges helyzetekkel, anyagilag, érzelmileg, szellemileg egyaránt. Viszont bármilyen mélypontra kerül, bármilyen nehézség adódik az életében, akármennyire reménytelenül lenullázódik, mindig talpra tud állni. Ezt a regenerálódási képességet nagyra értékeli egy nőben is.

A 22-es férfi szereti az izgalmas, kihívó, erotikusan vonzó nőket. Alapfeltétel, hogy egy nő rendkívül nőies legyen, minden ízében, porcikájában, megjelenésében, mozgásában, hanghordozásában egyaránt. Szereti, hogy ha egy nő valamilyen különleges, talán picit túlzó sminket vagy ruhát hord, amely esetleg többet enged láttatni, egy dekoltázst vagy egy combot. Nem bánja, hogyha egy nő kicsit „ledér”, súrolja a jó ízlés határát. Szereti a kicsit romlott dolgokat.

A 22-es férfi rendkívül szenvedélyes, ezért a nővel kapcsolatosan is elvárja, hogy ne legyen hideg, érzéketlen és unalmas. Szereti, ha egy nő „bevállalós”, aki őszintén felvállalja az érzéseit és esetleg az indulatait. Sokkal jobban szereti a természetes nőket, még ha olykor kicsit faragatlanok vagy közönségesek is, semmint a fegyelmezett, konszolidált, konzervatív nőket.

Egy 22-es férfinak nem annyira fontos, hogy egy nőnek az értelmi képessége különösen kimgasló legyen. A testiség, a szexualitás sokkal fontosabb számára. A 22-es férfi különleges szerető, rendkívül szenvedélyes, izgalmas, erotikus, de néha szüksége van szünetre. Ezt adott esetben közli is a partnerével, ami nem mindig kellemes, ugyanis ő nem beszél mellé, egyenesen és kíméletlenül, őszintén megmondja a véleményét vagy igényét. Emiatt sokan kegyetlennek tartják. Nehéz eldönteni, hogy igazuk van-e, hiszen ez nézőpont kérdése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top