Ezo

Mit üzen a tarot a Rák havára?

Június 21-én a Nap a Rák jegybe lépett: sok romantikát hozott, felkorbácsolta a szenvedélyeket. A tarot-kártyák üzenete segíthet könnyebben boldogulni a mindennapokban.

RákHa RÁK szülött vagy, most itt az idő, hogy feloldd gátlásaidat, kitágítsd a magad állította korlátokat! Merj bátran nemet mondani, és szelektálj! A KARDOK VIII lap arra utal, hogy eltakarod értékeidet, így könnyen céltáblává, kihasználhatóvá válhatsz! Mondj búcsút a felesleges dolgoknak, a terhes kapcsolatoknak. Ezzel nagy ugrást tehetsz előre, megszabadulsz egy nyomasztó környezettől. Ne félj útra kelni, hiszen nem az ismeretlenbe, hanem már a megtapasztalt úton haladhatsz a siker felé. (KARDOK VIII; HALÁL; DIADALSZEKÉR.)

 

OroszlánAz OROSZLÁN jegyében születtél? Az egyhangú mindennapokat fel kell áldoznod, hiszen itt az ideje, hogy ötleteidet tettekké formáld, szándékaidat meggyőződéssé alakítsd. Sikerélményeid közepette óvakodj az öntömjénezéstől, a hencegéstől. Ez környezetedben irigységet ébreszt, ami határozatlansághoz vezethet. Tökéletesen tudsz alkalmazkodni a siker és a kudarc hullámzásaihoz, használd ki mindkettőt, a magad javára fordíthatod. (BOTOK II; BOTOK KIRÁLYA; ÉRMÉK II.)

 

SzűzHa a SZŰZ jegyében születtél, némileg gondtalanabb időszakra számíthatsz. Csak nyitott szemmel, szerető, tiszta lélekkel kell járkálnod, szemlélődnöd, s észre fogod venni, hogy micsoda kincseket rejtenek számodra az általad szürkének vélt hétköznapok. Tartózkodnod kellene az akadékoskodástól, a konfliktushelyzetek kiélezésétől, a fagyos légkör megteremtésétől, ami visszarepíthet a kiindulópontra! (ÉRMÉK X; Kelyhek IV; KARDOK LOVAGJA.)

 

MérlegA MÉRLEG havában születetteknek: most megengedhetsz magadnak családi, baráti körben egy nagyobb pihenőt, élvezheted az életet, de ügyelj rá, hogy ne lépd át a mértéktelenség küszöbét. Az élvezetek túlzott hajhászása közben észrevétlenül átsiklasz halaszthatatlan teendőiden, amit csak jelentősebb erőfeszítéssel, időráfordítással tudsz majd helyrehozni.

(BOTOK KIRÁLYNŐJE; KELYHEK IX; BOTOK X.)

 

SkorpióSKORPIÓ vagy? Örömteli időszak eljövetelére számíthatsz! Az önbizalmadat még tovább növeli ügyességed, fürgeséged, eszességed, amely most nem egy dologra koncentrálódik, hanem munkádra, öntudatodra, emberi kapcsolataidra is kiterjed. Új ismeretségeid hosszú távon kihatnak életedre. A harmonikus kapcsolatok üzleti sikerekhez vezetnek. (BOTOK KIRÁLYA; A MÁGUS; KELYHEK III.)

 

NyilasHa a NYILAS havában születtél, kiszabadíthatod lelked börtönéből szeretetteljes érzéseidet. Szemléletmódod megváltozik, ami a megváltás élményét hozhatja el számodra. Ismét felfedezheted szűk környezetedben a csodát, amelyet eddig tudatosan elzártál. Óvakodj a hirtelen szépség élvezetének túlzásaitól, mert a rajongó lelkesedés megriasztja a hozzád közel állókat. Ne akarj a legokosabb lenni, ne akarj hódítani, szétrombolhatod mindazt, amit most hirtelenjében jól felépítettél. (FELTÁMADÁS/VÉGÍTÉLET; KELYHEK IX; BOTOK LOVAGJA.)

 

BakA BAK jegyében születtél? Az elkövetkezendő időben a téged érzékenyen érintő konfliktusokat simulékonyságodnak köszönhetően mosolyogva, okosan elkerülöd. Így továbbra is fenn tudod tartani a kellemes, békés időszakot. Főleg személyes kapcsolataid területén érzékelhető a napfényes, derűs napok megélése. Az övön aluli ütéseket, amelyek a munka terén érhetnek, szabadság beiktatásával kerülheted el teljes mértékben. (BOTOK KIRÁLYNŐJE; BOTOK IV; KARDOK V.)

 

VízöntőVÍZÖNTŐ vagy? Ebben az időszakban alkotókedved olyan perspektívákat tár eléd, amelyeknek köszönhetően lazán, vidáman feledésbe merülnek a közelmúlt negatív eseményei. A jó munkahelyi légkör megtartásához továbbra se engedd túl közel beosztottaidat magadhoz, mert a „bratyizás” visszaélésre, a munka rovására mehet. Most pont a pajkos versengés időszakát éled, minden erődet, tudásodat ide kell koncentrálni, hogy minden lehetőséget időben felismerj. Türelmetlenségeddel, lobbanékonyságoddal némileg késleltetheted az események pozitív alakulását. (KELYHEK IX; BOTOK V; BOTOK ÁSZA.)

 

HalakHa a HALAK jegyében születtél, a mindennapok egyhangúságából minél előbb ki kell lépned, hogy le tudd küzdeni a kiszolgáltatottság érzését – úgy érzed, arra méltatlan embereknek kötelezted el magad. Szakadj ki szűk környezetedből, ha nyomaszt a munkahelyi légkör, most bátran megteheted a váltás felé a már rég áhított első lépést. Ne félj, újra megtalálod a békét, megélheted a mélységes harmónia élményét. (SZERENCSEKERÉK; TORONY; VILÁG.)

 

KosA KOS jegyében születtél? Örömteli élvezetek boldog időszakát élheted meg személyes kapcsolatodban. Romantikus álmaid valóra válnak, ha nem félted tíz körömmel munkádat és átadod magad a pihenés gondtalan gyönyörének. A problémákkal, a súlyos kétségekkel való gyötrődésnek nincs most helye, ez csüggedéshez vezethet. A pihenés alatt oly mértékű erőt, bátorságot gyűjthetsz össze, hogy visszatéréseddel új távlatok nyílhatnak meg előtted. (KELYHEK IX; BOTOK X; BOTOK ÁSZA.)

 

BikaHa a BIKA havában születtél, észre kellett már venned, hogy hamarosan véget ér életed egy szakasza, s elkerülhetetlenül eljön a változás, amelyet most ne ravasz észjárásoddal, rideg dörzsöltségeddel, hanem rugalmasan, okosan, szellemes bájjal fogadj! Csak így tudod elkerülni a fel-felbukkanó akadályokat, élni a jó lehetőségekkel, elfogadni az ajánlatokat, ami nagy előrelépést hozhat életedbe. (BOTOK VIII; KARDOK KIRÁLYA; BOTOK APRÓDJA.)

 

IkrekIKREK vagy? Életigenlésed nehéz helyzetekben is a gondtalanságot, a szép megélését biztosítja számodra – még akkor is, ha nincs beteljesedés. A hosszú, fáradságosnak tűnő, felesleges munkát fel kell váltania a biztos talajt nyújtó produktív, alkotó, értéket teremtő tevékenykedésnek. Értékítéleted, meggyőződésed átformálásával céljaidat idővel elérheted, az álomvilág eltörlésével életed szebbé, lelkileg anyagilag gazdagabbá formálhatod. (KELYHEK III; BOTOK III; BOTOK KIRÁLYA.)

Tarot.lap.hu »
Kristálygömbjóslás.lap.hu »
Számmisztika.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top