Ezo

Mit üzen a tarot az Ikrek havára?

A változékony időjárás arra is figyelmeztethet, hogy te magad is változtass valamin! A munka vagy a párkapcsolat terén is jól jöhet az újdonság, de vajon mit mond a tarot az előttünk álló hónapról?

IKREK
Mit üzen a tarot az Ikrek havára? Egy új szerelem lehetőségét hozza ez a hónap az Ikrek számára. Talán már ismered is a következő kedvesedet, vagy legalábbis a közeledben van. Járj nyitott szemmel, próbálj figyelni a pasik apró jeleire. Ne várd, hogy azonnal óriási érzelmeket kapsz, de a türelem meghozhatja azt a kapcsolatot, amelyre már régóta vágysz. Szakmailag is pozitív változások várhatók, felejtsd el az aggodalmaidat, és koncentrálj arra, hogy végre a te időd következik!

RÁK
Mit üzen a tarot az Ikrek havára? Költözz másik lakásba, vagy válts munkahelyet! Mindenképpen valamilyen változás kellene most az életedbe, ami felráz egy kicsit. Ha teheted, akkor utazz el egy hétvégére a barátaiddal vagy a családoddal, és élvezd az idegen város szépségeit. Ha egyedül kelsz útra, akkor használd ki a lehetőséget, és ismerkedj új emberekkel, köss barátságokat!

Mit üzen a tarot az Ikrek havára? OROSZLÁN
Ez a hónap remek lenne arra, hogy új információkat szerezz. Ha teheted, vegyél magadnak egy jó könyvet, amelyből tanulhatsz, vagy keress az interneten programokat. Egy informatív előadás vagy tanfolyam most sokat adhatna neked. Sosem késő új utakat keresni, és belátni, hogy van még mit tanulnod a téged körülvevő világról. Anyagi téren ez a hónap nem lesz túl kedvező, próbálj most inkább spórolni kicsit!

SZŰZ
Mit üzen a tarot az Ikrek havára? Még mindig nem a te hónapod következik, de a pozitív gondolkodás sokat segíthet abban, hogy elérd a céljaidat. Koncentrálj arra, hogy hamarosan elmúlik a negatív időszak, és keresd meg az okot, a tanulságot, hogy vajon miért kaptad ezt a nehézséget. Semmi sem történik véletlenül, csak meg kell látni, hogy mindebből mi a tanulság. Ezekben a hetekben sokat segít, ha a családoddal töltöd a szabadidődet. Keressetek hétvégére valami elfoglaltságot magatoknak, ha az idő engedi, akkor menjetek a szabadba!

MÉRLEG
Mit üzen a tarot az Ikrek havára? Aktuális lehet ebben a hónapban a munkahelyi váltás. Ha eddig csak gondolkodtál azon, hogy lépj-e, akkor most meg is teheted. Ne félj a jövőtől, bízz magadban és a képességeidben! Beszélj a barátaiddal, mert egyikük tud neked segíteni abban, hogy új helyre kerülhess, ahol sokkal jobban érzed majd magad, mint a jelenlegi állásodban.
 
SKORPIÓ
Mit üzen a tarot az Ikrek havára? Nézz a pasid körmére! Ha felmerült benned a gyanú, akkor járj utána, hogy mi az igazság. A kételynél még a biztos tudat is jobb! Ha valami nem működik tovább, akkor azt el kell engedni, és bízni abban, hogy a következő sokkal nyugodtabb, kényelmesebb, boldogabb lesz. Fontos, hogy ne haraggal válj el attól, akit valaha mindennél jobban szerettél. Őrizd meg a szívedben a szép emlékeket, vond le a tanulságot a jövőre nézve, és lépj tovább!

NYILAS
Mit üzen a tarot az Ikrek havára? Az édesanyád, a nővéred, a húgod és a legjobb barátnőd is fontos szerepet kaphat az életedben ebben a hónapban. Koncentrálj a „női főszereplőkre”, mert olyan beszélgetésbe keveredhetsz velük, amely erősen megváltoztathatja a jövődet. Kérd ki a tanácsukat a fontos kérdésekben, és próbáld meg is érteni azt, amit mondanak. Talán egyetlen szó lesz az, ami kizökkent a jelenből, de ez mindenképpen fontos lesz most számodra.

BAK
Mit üzen a tarot az Ikrek havára? Egy expasi felbukkanása összezavarhatja a mindennapjaidat. Higgadj le, és próbálj rájönni arra, hogy miért éppen most bukkan fel az életedben! Van még valami dolgotok egymással? Megkísértésként került elő, hogy próbára tegye a jelenlegi kapcsolatodat? Tisztáznod kell végre magadban, hogy ki volt a hibás? Ahhoz, hogy a jövőben békés kapcsolatban élhess, néha muszáj visszapillantani a múltra, és levonni a tanulságot.

VÍZÖNTŐ
Mit üzen a tarot az Ikrek havára? Pozitív időszak következik anyagi téren. Bármennyire is kilátástalannak tűnik most a helyzet, valami „véletlen” során olyan ajánlatot kaphatsz, amelyet vétek lenne elutasítani. Kezdhetsz tervezgetni, hogy nyár végén hova utazz nyaralni! Bátran merj nagyot álmodni, még akkor is, ha jelenleg csak a rendezetlen számlák tornyosulnak az asztalodon! Bízz magadban, és hamarosan beköszönt az az élet, amelyre igaziból vágysz!

HALAK
Mit üzen a tarot az Ikrek havára? Bármennyire is vonzó és csábító az ötlet, nem éri meg, hogy félrelépj. Tisztázd a pároddal a félreértéseket, a problémákat, de ne akarj belemenni egy szerelmi háromszögbe, mert csak te veszíthetsz vele! Ha nem érzed jól magad a jelenlegi kapcsolatodban, akkor inkább lépj ki belőle, de ne alázd meg magad azzal, hogy valakinek a szeretője leszel!

KOS
Mit üzen a tarot az Ikrek havára? Nem biztos, hogy mindig neked van igazad! Higgadj le, gondold át a történéseket, és ne cselekedj elhamarkodottan! A dühből jövő tettek általában nem vezetnek jó végeredményhez. Ha kell, kérd ki a szeretteid tanácsát, lehet, hogy ők kívülről higgadtabban látják a helyzetedet. Most nem praktikus munkát váltani, ezzel várj legalább augusztusig! Tanulj türelmet, sokkal bölcsebb leszel!

BIKA
Mit üzen a tarot az Ikrek havára? Ne kapkodj, ne türelmetlenkedj! Ez a hónap a Bikák számára nem a lendületről szól. Most csak ülj, és figyelj, szemlélődj! Mások hogyan élik az életüket? Ne akard most megváltani a világot, és óvatosan bánj a pénzzel is! Ezeket a heteket próbáld csendben túlélni, és koncentrálj arra, hogy július közepétől egészen biztos, hogy beindul az életed. Használd ki ezt az időt, takaríts, rendezd át a lakást, és dobj ki mindent, ami felesleges!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top