Ezo

Ezoterikus sikermagazin és klub

Az Erő Veled van! Segítünk abban, hogy ezt megtapasztald!

A bennünk rejlő erő segítségével világunkat, életünket olyanná formálhatjuk, amilyenné szeretnénk. Ha mi magunk megtesszük az első lépéseket, a sors segítő kezet nyújt, s a megfelelő ütemben tárja mindazt elénk, amire szükségünk van célunk eléréséhez. Az EsoPower magazinban a magyar olvasók körében már jól ismert szerzők, neves szakemberek – többek között Rüdiger Dahlke, Balogh Béla, Daubner Béla, Rákos Péter, Kalo Jenő, dr. Héjjas István, Sz. Mikus Edit – sajátos nézőpontból írnak érdekfeszítő témákról, valamint az egészség, a személyes siker elérését célzó módszerekről. A kötethez Új Biológia CD-t adunk ajándékba!

A magazin megjelenésével egy időben indul az EsoPower Klub, amely összefogja a hasonlóan gondolkodó embereket.

Ízelítő a magazin tartalomából:

• Rüdiger Dahlke: Szellemi fogyatékosság a fogyasztói világban
A fogyasztói társadalom világképébe valamiért nem fér bele a fogyatékos emberekkel, gyerekekkel való törődés. Megkettőzött erővel próbál javítani és alakítani a fogyatékosok állapotán, hogy valamennyire megközelítsék ők is a normát. A szerző saját és Down-kóros lánya, Naomi példáján mutatja be, hogyan élhetünk az elfogadás és a történni hagyás filozófiájával.

• Mitsuo Hiramatsu: Fénykibocsátó az emberi kéz
Ma már nem kétséges, hogy a fénnyel gyógyítani lehet. A közelmúltban a híres japán kutató minden kétséget kizáróan bebizonyította, hogy az emberi kéz biofotonokat, azaz fényt bocsát ki. Vajon a kéz által kibocsátott fénynek is lehet gyógyító ereje? Nyelvünk emlékezetében is úgy szerepel, hogy az orvoshoz kezelésre megyünk, ám egyre gyakoribb, hogy a doktor rá sem teszi a kezét a betegre…

• Kézdi Andrea: Sorsciklus
Életünket csak a számok sorrendjében lehet élni. Fel kell vennünk az élet természetes ritmusát, meg kell éreznünk sorsunk hullámzását és a hullámokat meglovagolva kell haladnunk. Ebben segít a legrégebbi és valamennyi közt a legtitkosabb tudomány, a numerológia, melynek segítségével nem csak választ kapunk a kérdéseinkre, hanem kezünkbe kapjuk a kulcsot, amivel megérthetjük és felvállalhatjuk sorsunkat.

• Balogh Béla: Rák, a megoldható feladat
A szerző szerint a daganatos betegséget produkáló emberek személyiségjegyei hasonlóságot mutatnak, vagyis hasonló módon gondolkodnak, élnek és éreznek. Balogh Béla hangsúlyozza, hogy a betegség felismerése után is van kiút: ha a fizikai tünetek hátterében meghúzódó lelki-szellemi okokat sikerül megszüntetni, akkor a fizikai tünetek kezelése is sokkal eredményesebb lesz…

• Charlie: „Az légy, aki vagy…”
Ha néhány kilométerrel odébb, a szomszédos Ausztriában látja meg a napvilágot Charlie, talán minden másképpen alakul. A négy évtizedes muzsikálást maga mögött tudó zenészt azonban ez sohasem bántotta, mindig büszke volt arra, honnan jött és mindarra, amit elért. A 60. születésnapját ünneplő Charlie-t a jubileumi koncert apropóján kértük, hogy emlékezzen vissza az elmúlt időszakra.

• Rákos Péter: Humanisztikus asztrológia
A humanisztikus asztrológia a Vízöntő-kor asztrológiája. Kreatív, minden újra nyitott, elfogulatlan és önálló gondolkodású társakat igényel, mert sokan, sokfelé, sokfélét hallottak, olvastak az asztrológiáról – ám aki a szerzővel tart, jól teszi, ha egy időre félreteszi az eddig tanultakat és új fiókot nyit elméjében a humanisztikus asztrológiának.

• Sz. Mikus Edit: Vendégségben Sai Babánál
Milyen az, amikor egy magyar szexológus ellátogat Indiába, a „csodatevő” hírében álló Sai Baba asramjába? Az indiai csoda-emberről sok történet kering világszerte, ezért döntött úgy Edit, hogy saját maga szeretne tapasztalatokat szerezni Babáról. A cikk nem csak egy érdekes útinapló, hanem olyan apró részletekre is kiterjedő leírás, amely kellemes olvasmányt nyújt azoknak is, akik India világa iránt érdeklődnek.

• Héjjas István: A Gaia-elmélet és az antropikus elv
Gondolta volna, hogy a földi bioszféra úgy működik és viselkedik, mint egy élőlény? Ennek megfelelően az emberi szervezethez hasonlóan ebben a szférában is létrejöhet „rákos daganat”. Ez azt jelenti, hogy valamely élőlény-populáció aránytalan elszaporodása veszélybe sodorhatja a bioszférát, mely ilyenkor a veszélyes populáció megsemmisítésére mozgósíthatja erőforrásait. Esetleg annak is fennáll a kockázata, hogy előbb-utóbb nemkívánatos rákos daganat lesz az emberiség is…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top