Ezo

A boldogság eszköze: Fényhozó-módszer

A Fényhozó-módszer újdonság Magyarországon. Segítségével hozzáférhetsz az eddig elérhetetlennek hitt energiáidhoz, mely elengedhetetlen a teljes boldogság eléréséhez, belsõ egyensúlyod megteremtéséhez.

Langszammer Krisztina és Takács János a Nők Lapja Cafe tanácsadói. Érdekes, egyedülálló módszerüket, a Fényhozó-módszert érdemes megismerni mindenkinek, akik szeretnének békében élni önmagukkal és a világgal.

A páros Fényhozónak nevezte el mindazt, ami segít, hogy:
• ne szorítson semmi és senki korlátok közé
• megszűntesd a tehetetlenséged, és tudd, hogy mi a helyes döntés, hogyan cselekedj
• megszabadulhass a múlt gyötrő emlékeitől és a jövő elvárásaitól
• legyen bátorságod cselekedni
• ne rettegj a változásoktól

Krisztina és János korábban kineziológiával foglalkoztak. Olyan lelki mélységekkel ismerkedtek meg, hogy érezték, eljött az idő, és tovább kell fejleszteniük módszereik, tanulmányaik gyakorlati részét. Olyan módszeren dolgoztak, ami képes az idő és a tér kapuit döngetni.










Miért ketten?

“A világot is két pólus tartja össze, így kerek.
Az összefogásban és az együttműködésben hiszünk, így vagyunk hatékonyak. Továbbra is szeretettel várjuk leveleiteket, kérdéseiteket, hiszen ezek építik a hidat, az együttműködéshez.” – Krisztina és János

Kérdezd Krisztinát és Jánost a Nők Lapja Cafe szakértői fórumán »



 


 



 


 



A Fényhozó-módszer lényegéről


“Elsősorban azért indultunk ezen az úton, hogy saját belső világunk helyrekerüljön, a gyakorlatban pedig át tudjuk adni mindazt, amire rájöttünk, és megoszthassuk másokkal. A tapasztalatok azt mutatják, hatékony kulcs van a kezünkben, mellyel kinyitható az emberek lelke, tudatalattija, a világ összevont tudása. Módszerünk “tisztánlátással egybekötött” terápia, amely segít az embereknek saját korlátaikat, önmagukat megismerni. Elkísérjük őket a problémáikon keresztül a teljes öntudatra ébredésig, miközben felismerik, milyen akadályokkal küzdenek, mi okozta a problémák gyökerét. Rájönnek, mit kell másképp tenniük életükben, hogyan változzanak, és megtalálják a választ arra is, miért születtek a Földre.






A Nők Lapja Cafén működő szakértői rovatunkban, a tanácsadások során letisztult bennünk, hogy milyen problémakörökben vált égetően fontossá a segítségnyújtás. Bár többféle problématerületről érkeznek hozzánk a kérdések, de a gyökerük egytől-egyig belül található. A világ csak tükörkép. Legtöbbször párkapcsolati, gyermek neveléssel kapcsolatos kérdésekkel, munkahelyi gondokkal, félelmekkel, betegségekkel, gyötrő gondolatokkal keresnek fel minket. A Fényhozó mindehhez utat mutat, elvezeti az embert önmagához. Egészen odáig, hogy képes lesz összehangolni saját belső világát sorsával.

Az emberek legtöbbször a problémák súlya alatt csak a teherre fókuszálnak, lényük mozgatórugóját, a lelket egyszerűen figyelmen kívül hagyják. Pedig anélkül csak félmegoldások születhetnek, csak idő kérdése, és a probléma újra felüti a fejét.

Módszerünk lényege, hogy segítünk visszaásni a legmélyebb gyökerekhez, segítünk megtalálni a problémát kiváltó különböző síkokat, kérdezünk, és elvezetjük a problémákkal küszködő embereket a megoldásig. A megoldást nem mi adjuk, hiszen azt mindenki kezében tartja, mi csupán utat mutatunk hozzá.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top