Ezo

Igazi angyalok

A kabbala szerint a valódi angyalok tiszta energiából álló koncentrált lények, akiket Isten meghatározott célra teremtett. Vannak fényangyalok, rituáléangyalok, szeretet-, szerelemangyalok, békeangyalok.





Mivel mi, emberek Isten gyermekei vagyunk, így állandóan teremtünk
– gondolkodás, beszéd, írás vagy rajzolás által. Nem lehetetlen számunkra,
hogy egy angyalt jelképező gondolati formát teremtsünk, amely őrzőként – vagy láthatatlan barátként – tevékenykedik; ezt úgy tehetjük meg, ha elképzelünk egy lényt, aki támogatóként és vezetőként állandóan velünk van. Ez a barát pontosan azt fogja tenni, amit mondunk neki, és olyan valóságosnak fog tűnni, mint egy emberi lény – csupán a fizikai világban nem fog megnyilvánulni.

A láthatatlan barát


Egyes gyerekek láthatatlan barátai testetlen emberi lelki vezetők, és ezek közül néhány a gyermekek által teremtett angyal. Ha egy gyermeknek különösen destruktív, kellemetlen „barátja” van, akkor az lehet egy úgynevezett dibbuk – egy földhöz kötött lélek, aki rákapcsolódott valamilyen barátságos energiára. Ezt a problémát általában úgy oldhatjuk meg, ha imádkozunk, hogy a gyermek saját őrzői vigyék el ezt a lelket a megfelelő szintjére, vagy adjanak védelmet a gyermeknek.


A gondolat ereje

Amikor gondolat révén egy angyali formát teremtünk, az erősödni fog, amikor energiát adunk neki, illetve gyengül, ha nem kap energiát. Egyesek ezeket a formákat „entitásoknak” nevezik, és ezek az őket létrehozó gondolatoknak megfelelően lehetnek jók vagy rosszak. Amikor abbahagyjuk az igénybevételüket, eltűnnek, és az energia valami másba költözik át.

Előfordul, hogy egyes emberek gondolati formái megmaradnak és tovább élnek egy adott helyen még azután is, hogy ezek az emberek meghaltak vagy elköltöztek máshová; az is lehetséges, hogy ezek a gondolati formák összetalálkoznak másokkal, például szellemekkel. Megesik, hogy egy házban valamilyen hideg jelenlétet érzékelünk, vagy egy átjáróban, kapualjban nyugtalan érzésünk támad. Ezek a gondolati formák végül idővel eltűnnek, amennyiben nem „táplálja” őket valamilyen energia, de ettől függetlenül jól tesszük, ha például új otthonunkat eredeti észak-amerikai tisztító füstölőrúd meggyújtásával vagy virágillat-eszenciát tartalmazó légfrissítő permettel megtisztítjuk, hogy ezzel elejét vegyük a régi energiaformák megtapadásának.
Az otthon dolgozó gyógyítóknak és az egészségközpontokban tevékenykedő személyeknek rendszeres energiamentesítő tisztítást kell végezniük a páciensek által a gyógyító kezelések során „szétszórt” és hátrahagyott energetikai „hulladék” semlegesítése érdekében.






Lelki vezetők

Vezetőink és őrzőink általában olyan lelkek, akik jól ismernek minket. Ezek a lelkek lehetnek a korábbi szeretőink, szüleink vagy barátaink, és általában csupán egy lépéssel vannak följebb a létrán, mint mi, így nálunk némileg több érzékkel rendelkeznek, és megvan a képességük, hogy átlássák a nagy kép egészét.
Ha van egy meghatározott elvégzendő feladat, meglehet, hogy egy „szakértő” vezetőt rendelnek mellénk rövid időre, és amennyiben látható jelei vannak, hogy jól végezzük a dolgunkat, akár más emberekkel együtt is osztozhatunk egy vezetőn, mivel föntről nincs szükségünk túl sok segítségre. A vezetők Jecírában élnek, mivel csak ott képesek olyan formákat, alakzatokat ölteni, amelyeket láthatunk, érzékelhetünk vagy hallhatunk. Minden „angyal”, legyen az akár emberi, akár nem emberi angyal, képes olyan alakban megmutatkozni előttünk, amelyet hajlandók vagyunk felfogni, megérteni annak érdekében, hogy életünket könnyebbé tegyük.







Cikkünk Maggy Whitehouse: Az élő kabbala című könyvéből közöl részletet.






A kabbala titkos tanításnak számít, amely a földi halandó számára korábban csak nagyon nehezen volt hozzáférhető. A kabbala állítólag régebbi, mint a Biblia, és a kabbalisztikus szövegek arról szólnak, hogy milyen az univerzum felépítése, és az ember kapcsolata Istennel.  Ez a könyv kiváló tanítójává válhat mindazoknak, akik a világegyetem összefüggéseire keresik a választ, kiegyensúlyozottabb és boldogabb életre törekednek.  Megismerkedhetünk az angyalok rendjeivel, a számok értelmezésével, a csakrákkal, az elemekkel, a nemes kövek, a színek, a növények, az állatok szimbolikájával, megtanít meditálni, és elmagyarázza, hogyan fejleszthetjük hatodik érzékünket.

Ára: 2700,– Ft
Kiadó: Bioenergetic Kiadó »

 


 


 


 


 


 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top