Ezo

A reménytelen szerelem karmája

Félig kidolgozott karmikus kapcsolatok esetén fordul elõ, hogy két ember nem egyformán ragaszkodik egymáshoz. Ilyen esetekben már a találkozáskor sem ugyanazt élik át.








Cikkünk Izing Klára új könyvéből, Az asztrológus karmikus történeteiből közöl részletet.

Itt olvashatsz részletesen a könyvről »






Ára: 1900 Ft
Megrendelhető »


Megvásárolható minden nagyobb könyvesboltban és a Sanoma Magazin Centrumban: Budapest III. ker., Montevideo u. 9.

Aki kevésbé ragaszkodik, szintén vonzalmat érez, de nem ugyanolyat. Nyugodtan megy bele a kapcsolatba, mert a ragaszkodó megismerésekor úgy hiszi, a viszony a sors jutalma, amely addig tart, amíg ő akarja.
A két ember két különböző érzésének oka, hogy a ragaszkodó a szellemi síkon vállalt feladatot fizikai síkon még nem teljesítette. Míg a másik félnek már nincs elszámolnivalója, ő ilyenkor kidolgozott karmába, illetve viszonyba megy bele. A nehézség akkor adódik, amikor a jutalmat élvező le akar válni, de az adós nem engedi. Ezért az adós olyan dolgokba is belemegy, amelyeket a környezete rossznak, őt pedig megszállottnak tartja. A jutalmat élvező általában akkor szokta megengedni, hogy a ragaszkodó kiegyenlítse a karmikus számlát, és akkor segít megoldani az életfeladatát is, ha felismeri, hogy a sors mit akar neki megtanítani a kapcsolatukon keresztül.

Amikor az idő nem gyógyít


Kati tizennyolc éves volt, amikor egy kora tavaszi délutánon a villamoson megpillantotta Imrét, akiről képtelen volt levenni a szemét. Ismerős volt neki a fiú, de nem tudta, honnan. Imre leszállt, és Kati utána hiába leste, többé nem látta. Aztán két év múlva, egy szülinapi bulin Imre nyitott ajtót, és a lány végzetesen beleszeretett. Már egy éve jártak együtt, amikor karácsony estéjén Kati anyja és a nagymamája között olyan vita alakult ki, amelyből nagy családi verekedés lett, és ebben Imre is adott és kapott. A jó családban felnőtt úrifiút úgy megviselték az események, hogy szakított Katival. Arra hivatkozott, hogy neveltetésük, gyökereik, habitusuk, vallásuk annyira eltérő, hogy hiába érzik most együtt jól magukat, a kapcsolatnak nincs jövője.








Kati sebeit az idő nem gyógyította be, és bármit megadott volna azért, hogy a fiú közelében lehessen. A vágya teljesülésében a sors furcsa módon sietett a segítségére. Összetalálkozott Győzővel, Imre legjobb barátjával, akit ezután mindennap felhívott, és így közvetett módon, de részt vett szerelme életében. A rendszeres telefonálás következményeként Győző beleszeretett a lányba, és megkérte a kezét. Kati igent mondott, de azt is elárulta, hogy nem érez szerelmet, csak barátságot. Győző ennek ellenére feleségül vette, és tanúnak Imrét kérte fel.

Imre és Győző barátsága az esküvő után még intenzívebbé vált, a férfi egyre több időt töltött a házaspár otthonában, de Katival szemben megtartotta a három lépés távolságot. Az asszony olykor szívet tépő fájdalommal asszisztálta végig szerelme házasságait, válásait, gyermekei születését, de örült, hogy a férfi közelében élhet. Aztán eltelt negyven év, és Imre hirtelen rádöbbent, a sok nő közül mégis Kati az egyetlen, akit igazán szeretett.

A karmikus számla kiegyenlítése


Kati a karmikus számlát úgy fizette ki, hogy a férfi ezt megengedte neki. Mert ugyan a különbözőségük miatt elutasította a nőt mint társat, de mégis helyet adott neki az életében.
A nő életfeladata a horoszkópja szerint a nagy család létrehozása, amelyet szintén Imre „segítségével” valósított meg. Kati bevallása szerint eredetileg egy gyermek szülése szerepelt a tervei között, mégis sikerült teljesíteni a sorsfeladatát, mert hatot hozott világra.







A hat gyermek érdekes módon mindig akkor fogant, amikor Imre éppen újabb házasságot kötött vagy gyermeke született. Kati azt vallja, a gyermekei az Imre iránt érzett szerelem pótlásai, hiszen a várandósság és a szoptatás ideje alatt ugyanazt a tiszta és romlatlan szerelemhez hasonló érzést élte át, mint a férfival való együttlétkor.
Amikor a férfi rájött, hogy Katit szereti, és éppen olyannak, amilyen, akkor értette meg, hogy a sors a nő kínlódásokkal teli, négy évtizedes kitartásán keresztül a feltétel nélküli szeretetet és elfogadást akarja neki megtanítani. A nő akkor fizette ki a számlát, amikor Imre ezt bevallotta, és ekkor jöhetett létre közöttük a karmikus egyensúly, amely után már el tudják engedni egymást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top