Ezo

Angyalokkal gyógyító jóskártya

44 lapos jóskártya programunk segít felvenni a kapcsolatot angyalaiddal. Válaszokat és útmutatást kaphatsz szerelmi életeddel, egészségeddel, számodra fontos kérdésekkel kapcsolatban.

A következő lépések szerint végezd a kártyavetést:

• Tegyél fel egy kérdést. Például: „Kedves angyalok! Mit tegyek, hogy boldog és békés legyen a szerelmi életem?” Általános iránymutatást is kérhetsz ilyenféleképpen: „Kérlek, mutassatok rá bármire, amit tudnom kell.” Nem számít, hogy hangosan vagy csak gondolatban mondod ki, az angyalok mindenképpen meghallanak téged.
• Összpontosíts a kérdésre, majd válassz egyet a lapok közül, kattints rá, és húzd az egeret a lapra.
• Olvasd el a kártya üzenetét, amely választ ad a feltett kérdésre.





 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 









Kártyaprogramunk Doreen Virtue: Angyalokkal gyógyító c. könyve alapján készült.






Ez a 44 lapos jóskártyacsomag az angyalaiddal való kommunikáció eszköze: válaszokat és útmutatást kaphatsz szerelmi életeddel, karriereddel, egészségeddel, családoddal és bármilyen kérdéseddel kapcsolatban. A mellékelt füzet elmagyarázza, hogyan tehetsz szert „angyali olvasatra” mind a magad, mind szeretteid, ismerőseid számára. A kártyák igazán a gyógyítást szolgálják, s már a puszta szemlélésük, a gyönyörű festmények feletti meditáció is gyógyító. A lapok Doreen Arkangyalkártyájához hasonlóan varázslatosak és egészen kiváló minőségűek, a kis segédkönyv pedig nagyon jó tanácsokkal szolgál az értelmezésükhöz, mellyel segíti a személyes fejlődést. Nincs negatív kártya a csomagban, hiszen az angyalok tanácsait mindig a szeretet vezérli.

Kiadó: Édesvíz Kiadó »
Ár: 4490 Ft
Megvásárolható: Budapest VIII. ker., József krt. 26.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top