Ezo

Születésnapunk jóslatai

Öröknaptárunk segítségével most megtudhatod, milyen napon születtél. Születési napod erõteljesen befolyásolja életed váratlan, megoldásra váró feladatait, és azt is, milyen változások elé állít a sors.

Az 1500-as években kezdett általánossá válni a naptár használata, s ugyanebben az évszázadban indult el a születések regisztrálása is. Persze a kor boszorkányainak és jósnőinek fantáziája is elindult, s a születési napok alapján is jóslatokba bocsátkoztak. Ha tudod, milyen napon születtél, olvasd el, mire számíthatsz januárban! 

Nem tudod, milyen napon születtél?
Kattints ide, és öröknaptárunk segítségével máris kiszámolhatod! »





Ha hétfőn születtél

Komoly változások állnak előtted. Szíved és lelked is nyitott arra, hogy könnyen befogadja az új információkat. Különösen a szerelem terén van arra esély, hogy gyökeres fordulatot vegyen az életed. A régi kapcsolatok most akár le is zárulhatnak, s bizony megnyílik a lehetőség új kapcsolatok kiépítésére. S ez nemcsak a szerelem terén igaz, hanem barátságok is kötődhetnek. Olyanok, melyek hosszú távúnak és tartósnak bizonyulnak. Gazdálkodj jól a lehetőségeiddel, ne habzsold az élvezeteket. A januári hónap gyümölcsöző lehet a munka területén is. Új üzleti lehetőségek nyílhatnak meg előtted, de a munkahelyváltás sem elképzelhetetlen.





Ha kedden születtél


Előtérbe kerülnek pozitív és negatív tulajdonságaid. Időszerűvé válik, hogy a jókat megerősítsd. A rosszak közül pedig válassz egyet-kettőt, és sürgősen – egyben véglegesen – szabadulj meg tőlük. Januárban nagy dolgokat vihetsz véghez, azonban egyfajta szemléletváltásra is szükséged lesz. Új barátságok, új üzleti kapcsolatok várnak rád. Szerelmi életed a hónap második keddjén fellendülhet, a régóta meglévő kapcsolatok elmélyülhetnek. De ha mindez még nem lenne elég, akkor a hónap utolsó hetében munkád, karriered fellendülésére számíthatsz, ha jól kombinálod a lehetőségeidet. Most hosszú távra alapozhatod meg a jövődet.





Ha szerdán születtél


Az elmúlt időszakban sokszor arra vártál, hogy talán mások megoldják helyetted a problémáidat. Azonban ezt az életszakaszt végérvényesen le kell zárnod, érzelmi és fizikai gátjaidat pedig le kell rombolnod. Új utakat kell felfedezned, most egyáltalán nem lesz érvényes a „járt utat járatlanért fel ne adj” elv. Bármi, ami eddig hátráltatott az előrelépésben, most gondolati szinten megszűnhet, és könnyedén átléphetővé válik. Eljött a gyökeres változtatások ideje számodra. Tűzz ki elérhető célokat magad elé, építsd fel a végrehajtási stratégiát, s ha úgy érzed, elegendő energiát gyűjtöttél össze a kezdéshez, ne habozz tovább egy pillanatig sem!





Ha csütörtökön születtél


Elegendő időt kell szánnod fizikai és mentális egészséged megfelelő karbantartására. A 2006-os év utolsó hónapjai igen megterhelőek lehettek számodra, ezért szükséged van pihenésre, ellenkező esetben a mindennapi stressz akár valódi, fizikai betegségek formájában is előjöhet. Januárban nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy kiess a munkából, ez nemcsak anyagi, hanem komoly erkölcsi veszteségekhez is vezetne. A hónap második felében váratlan dolgokra kell felkészülnöd. Régi álmaid, vágyaid kerülhetnek elérhető közelségbe, csak legyen elegendő időd és energiád a feladatok megoldására. Akkor teszed jól, ha felállítasz egy fontossági sorrendet, és óvatos lépésekkel haladsz céljaid felé.





Ha pénteken születtél


Január első napjaiban legfőképpen a gyakorlatiasságodra és bölcsességedre lesz szükséged. Minden lehetőséget, ami utadba kerül, alaposan át kell gondolnod. Fontossá fog válni, hogy az eléd táruló lehetőségek közül egy se vakítson el, s ha kiszemeltél magadnak egy célt, az ahhoz vezető úton tudatosan végig is menj. Ne siess el semmilyen döntést. Ha bizonytalan vagy, kérd olyan emberek segítségét, akikben teljes mértékben megbízol. Hisz ellenfeleid figyelik lépéseidet, s nem elképzelhetetlen, hogy szántszándékkal akadályokat fognak állítani eléd. Épp ezért nincs itt az ideje a duzzogásnak vagy a türelmetlenségnek. Sokkal inkább a kitartás és az erő az, amelyek segíthetnek céljaid elérésében.





Ha szombaton születtél


Számos érzelmi megingással kellett szembenézned az elmúlt időszakban, az anyagi gondok és egyéb megoldandó feladatok mellett. Nem csoda, ha némi félelemérzet is kialakult benned, amit sürgősen ki kell irtanod magadból. Meg kell tapasztalnod, hogy az életnek nemcsak árnyékos, hanem bizony napos oldala is van. Ideje, hogy magaddal és saját problémáiddal foglalkozz, ne mások gondjait akard megoldani. Bár jótett helyébe mindig jót várhatsz, de az sem helyes, ha állandóan megpróbálsz erődön felül teljesíteni. A sors is kegyes lesz hozzád, mert minden esetben megpróbálja neked visszaadni azt, amit te adtál másoknak.





Ha vasárnap születtél


Az új év első hónapja rengeteg meglepetést tartogat számodra. Ami a legfontosabb: tele leszel erővel és energiával, bármibe kezdesz, most sikerre viszed. Merj tervezni, s természetesen vágj bele a megvalósításba is. Ne csak álmodozz, hanem tedd meg az első lépéseket is. „A száz mérföldes út is egyetlen lépéssel kezdődik”! Töröld ki szívedből és lelkedből az unalmat és az egyhangúságot. A megoldandó feladatok kössék le idődet és energiádat. Ez a hónap különösen az anyagiak pozitív alakulásának kedvez. Olyan dolgokba is betekintést nyerhetsz, melyekkel eddig nem volt lehetőséged közelebbről megismerkedni. Számos titok feltárulhat előtted, élj jól a lehetőségeiddel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top