Ezo

Ismerd meg a férfiak titkait

Itt az idõ, hogy alaposan megismerd a párodat vagy a kiszemeltet. Rendkívül alapos jellemzést olvashatsz az egyes jegyek szülötteirõl, érzelmeikrõl, és megtudhatod, hogyan hathatsz leginkább a személyiségükre.

A horoszkóp egyfajta modell, az egyén lelkének térképe, mely megmutatja, milyen energiák és ösztönző erők építik fel az adott személyt. Más habitusú egy női és más egy férfilélek modellje. Az asztrológia nem csupán a párkapcsolatok megértésében segít, hanem megmutatja az utat, hogyan közelítsünk az egyes jegyekhez, ha férfi az illető.







Horoszkópunk segít megismerni a férfilélek természetét, azonban azt ne felejtsük el, hogy mindenkinek – nőknek és férfiaknak is – van árnyoldala és tudatos énje. Ha az asztrológia segítségével szeretnénk megérteni a férfiak szükségleteit, álmait és természetét, akkor tanácsos személyiségük gyermekibb oldalát is megvizsgálni. Ugyanis hajlamosak vagyunk arra, hogy amit nem ismerünk fel magunkban, azt másokra vetítjük. Lehet, hogy szeretni vagy utálni fogjuk őket ezért, lehet, hogy szerencsétlenné tesszük az életüket, vagy annyira együtt érzünk velük, hogy mindenáron segíteni, védelmezni akarjuk őket, ez teljesen szubjektív. Nem tudhatjuk addig, amíg túl nem jutott egy kapcsolat a csodálatos kezdeti időszakon, hogy valóban olyan-e a másik fél, amilyennek érzékeljük, vagy saját rejtett oldalunkba lettünk szerelmesek.


Kattints kedvesed, férjed vagy a kiszemelt férfi csillagjegyére!



































 Kos
(03.21-04.20.)


 Bika
(04.21-05.20. )


 Ikrek
(05.21-06.21.)


 Rák
(06.22-07.22.)


 






 






 













 

 Oroszlán
(07.23-08.22.)


 Szűz
(08.23-09.22.)


 Mérleg
(09.23-10.22.)


 Skorpió
(10.23-11.21.)


 






 















 








 

 Nyilas
(11.22-12.21.)


 Bak
(12.22-01.20.)


 Vízöntő
(01.21-02.19.)


 Halak
(02.20-03.20.)









 

 






 













 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 









 Cikkünk Liz Greene: Szerelmesek asztrológiája című könyvéből készült.







Mit árul egy horoszkóp? Rengeteg dolgot. Röviden összefoglalva, ez az egyén lelkének a térképe. Mindannyian kapunk bizonyos lehetőségeket, az azonban, hogy ezt mire és hogyan használjuk, már a saját dolgunk. Kivirágoztathatjuk az életünket, vagy élhetünk „gyümölcstelenül”, a kertészek mi magunk vagyunk.


A világszerte elismert pszichoterapeuta és asztrológus, Liz Greene az élettel, a kapcsolatokkal és a szerelemmel kapcsolatban nyújt olvasmányos és gyakorlatias útmutatást. Megtudhatjuk, hogyan segíthetnek asztrológiai ismereteink a tartós párkapcsolat kialakításában.


A könyv ára: 2.800,- Ft
Kiadó: Bienergetic »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top