Ezo

Angyali számok

Az angyalok nagyon kedvelik a számjegyeket és a számsorokat, melyeken keresztül vezetnek téged, üzennek neked. Ezek sokszor egy-egy születési dátum, évforduló formájában, esetleg máshogy jelennek meg elõtted.

Aki töprengett már az ilyesféle számsorok jelentősége fölött, az nincs egyedül. Doreen Virtue angyalszemináriumain is rengetegen kérdezték, hogy mit jelentenek e számok. Ez ösztönözte arra, hogy elmerüljön a Forrásba, és útmutatást kérjen a visszatérő számsorok értelmezéséhez. Két segítséget is kapott: Püthagorasz számmisztikájának egyik képviselőjét, és egy angyali közvetítő által a szükséges ismereteket arról, hogy mit is üzennek az angyalok a számsorokkal.







Minden egyes szám sajátos rezgéssel bír, mely rezgés összefügg a jelentésével. Az angyalok arra emlékeztetnek bennünket, hogy mindannyian alkimisták vagyunk, és e mágiával képessé válunk álmaink megvalósítására. A szent számokból fakadó útmutatások kétségbevonhatatlan gyógyulásokat indítottak meg Doreen Virtue klienseiben.





 

A hatalmas mennyiségű számsorok közül most azokat mutatjuk be, melyeket akár évfordulókhoz is köthetünk. Például útmutatást adhatnak azoknak, akik az első, vagy akár az ötvenedik közös karácsonyukat töltik együtt. Válaszd ki kalkulátorunkból az évforduló számát, és olvasd el a számsorok üzenetét! 


Az Angyali számok megírásának célja az volt, hogy az Angyali számokon keresztül még több ember figyeljen föl a mennyei üzenetek fontosságára, amelyek új lehetőségekre mutatnak rá, tanítanak, és minden körülmények között tanáccsal szolgálnak.













 Doreen Virtue: Angyali számok


Az angyalkommunikáció egész világon ismert mestere, Doreen Virtue újabb csodálatos könyvvel ajándékozta meg az ezotéria, számmisztika, angyalkommunikáció iránt érdeklődőket. Cikkünk Angyali számok című könyve alapján készült, mely az életünkben előforduló számok üzenetét fejti meg. Ez a könyv felfedi a számok jelentését, és rávezet bennünket, hogyan figyeljünk oda a minket körülvevő spirituális jelekre és üzenetekre, hogy boldogabban, kiegyensúlyozottabban élhessünk. A számsorokon keresztül hozzánk eljutó üzenetek tanítanak minket, általuk megtapasztaljuk a Menny, a végtelen szeretet jelenlétét.

Kiadó: Édesvíz Kiadó »
Ár: 2.490 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top