Ezo

Októberi Holdnaptár

Végre olyan csillagállások kapcsolódnak októberben a Holdhoz, amelyek boldogságot, szerelmet hoznak, felélesztik a szenvedélyt. Azok pedig, akik évek óta magányosak voltak, búcsút inthetnek a szingli életformának.






Növő Hold: október 1–6. között







Ebben az időszakban egyre több holdfelszínt világít meg a Nap. Ez a regeneráció időszaka – amit elkezdünk, azt változtatás nélkül, az eredeti terveket követve vihetjük véghez. Az eredmény tartósságában és sikerében pedig biztosak lehetünk. A növő Hold olyan, mint a belégzés, ilyenkor felszedjük és elraktározzuk az energiát, a betegségből, sérülésből sokkal gyorsabban felépülhetünk.

 


 


 


 


 


 


 


 Október 1.

Növő Hold a Bakban

Ha szeretnéd jobbá tenni a saját életed, és megérteni a világot, benne pedig a helyed, akkor itt az ideje, hogy elkezdj foglalkozni a kabbalával. A Bibliára és a zsidó misztikumra épülő tudomány segítségével pozitívabban állsz a világhoz, és ezáltal boldogabb, teljesebb életet élhetsz.


Október 2., 3. 


Növő Hold a Vízöntőben


Menj el kozmetikushoz, és szabadulj meg a kevésbé kívánatos szőrszálacskáktól és a bőr tisztátalanságaitól. Egy frissítő arcmasszázs is most csodát tesz, és a hatását tovább élvezheted, mint korábban.


Ha szeretnél partnerkapcsolatot, vagy azt, hogy a meglévő működjön, kénytelen leszel kompromisszumot kötni. Ami nem megalkuvás, hanem a másik elfogadása, és a viszony működtetése, amiben boldog lehetsz.


Október 4., 5.


Növő Hold a Halakban


Művészi élményekre szomjazik ezen a két napon a lelked. Ha most mész színházba vagy hangversenyre, vagy bármilyen művészetekkel kapcsolatos eseményen veszel részt, akkor ez az időzítés szempontjából telitalálat. Boldognak érzed magad, és az élmény hatására szárnyal a lelked.


A közeledben van egy szenvedélybeteg személy, akivel keményen kell beszélned, és felajánlani a segítséged, amivel meg tud szabadulni a testi és szellemi épségét veszélyeztető szokástól.


Október 6.


Növő Hold a Kosban


Az egyre kerekebbé váló Hold hatással van rád, és kissé feszültté tesz, amely fejfájás formájában mutatkozhat meg. A kávé fogyasztásával a mai napon hagyj fel, inkább gyenge gyümölcsteát vagy frissen facsart levet igyál, amelyek jó hatással lesznek a közérzetedre.


Kezdeményezned kell akár alakuló, akár régi szerelmi kapcsolatodban. Tedd meg te az első lépést, és hívd Őt randira, illetve az ágyban próbáld felcsigázni az érdeklődését.










Telihold: október 7.

A Nap és a Hold egymással szemben áll, a Nap fénye megvilágítja a Holdat.
A Hold ereje teljében van.

A szőnyeg alá söpört, altatott ügyek ismét napvilágra kerülnek, a nagyfokú érzelmesség nyugtalansággal párosul. Telihold előtt egy-két nappal az emberek már feszültek, erőszakosabbak, megnő a balesetek, a közlekedési dugók száma, a kutyák jobban harapnak, és sokan álmatlanul forgolódnak. Telihold idején felszínre kerülnek a legrosszabb tulajdonságaink. Viszont testünk több kalóriát éget el.


 


 


 


 


 


 


 


Október 7.


Telihold a Kosban


Pompás a mai nap randevúra, de nem annyira baráti, mint inkább szerelmi légyottokra. Elbűvölő leszel, és tüzes szenvedélyednek képtelenség lesz ellenállni. De a mostani randevúknak következménye lehet, méghozzá kilenc hónap múlva. Ezért ha nem szeretnél utódot, védekezz. Előfordulhat, hogy ismerősöd gyermeke is éppen most születik, pedig talán nem erre az időre volt hivatalosan kiírva a baba érkezése. Ne felejts el gratulálni!










Fogyó Hold: október 8–21. között

Telihold után következő szakasz, amikor a Hold árnyoldala válik nagyobbá. A fogyó Hold olyan, mint a kilégzés. A test frissebb, energikusabb, a víz és a salakanyagok leadása könnyebb. A fogyó Hold idején kezdett dolgokat könnyebben elvégezhetjük, de közben számtalan változással kell számolnunk, vagy önmagunk fogjuk terveinket menet közben átalakítani. Az eredmény tartósságában sem bízhatunk.

 


 


 


 


 


Október 8., 9.


Fogyó Hold a Bikában


Szép leszel a mai napon, és talán olyan tanácsokat is kaphatsz, amelyekkel még inkább formába tudod hozni magad. Vegyél egy mézes-tejes arcmaszkot, amely nálad a kozmetika és szépségápolás sztárja lesz. A titka, hogy mélyen hidratálja és közben tisztítja is a bőrt. A kezelés után arcod és nyakad annyira puha, bársonyos lesz, mint a babáké.


Szíved tele van szerelemmel, boldogsággal, és rajongásodat fokozza, hogy Ő éppen úgy szeret, mint te. Kedvessége miatt nem érzed az életet túlságosan nehéznek.


Október 10., 11., 12.


Fogyó Hold az Ikrekben


Most aztán beindulhatsz, akár partnert, akár munkát szeretnél megszerezni. Remekül kommunikálsz, talán még félszavakból is megérteted magad mindenkivel. Mivel a megbízhatóság árad belőled, értékelni fognak, nagyra tartani, komolyan venni. Csak te is így gondold!


Sajnos minden esély megvan arra, hogy összejöjj egy régi szeretőddel, aki talán évekkel korábban megalázott és boldogtalanná tett. De úgy látszik, hogy a sors útjai kiszámíthatatlanok, és ti ismét egy pár lesztek.


Október 13., 14.


Fogyó Hold a Rákban


Családtagjaid vérig fognak sértődni, ha nem törődsz velük. Legalább annyit tegyél meg, hogy felhívod őket telefonon, vagy legalább küldesz egy aranyos kis sms-t.


A jóslás, jövőbe látás napjai is ez a kettő, amikor egyrészt a te megérzéseid is átlagon felül működnek, másrészt találkozol egy olyan emberrel, aki a másik dimenzióval kapcsolatban áll, és jövőddel kapcsolatos információkat ad át neked.


Október 15., 16.


Fogyó Hold az Oroszlánban


Nagyobb érdeklődést mutatsz a plasztikai sebészet iránt, talán azért, mert te magad is változni szeretnél. Az interneten mindent megtalálsz, amit a téged érdeklő témában tudni kell és tudni érdemes.


Egyik buli követi a másikat, népszerű leszel, felszabadult és vidám. Közben egyre inkább elmerülsz egy régi kapcsolatodban, amelyből most úgy tűnik, együttélés lesz! Persze csak ha te is akarod…


Október 17., 18., 19.


Fogyó Hold a Szűzben


Ha beteg voltál, és egyik orvostól rohangáltál a másikig, vagy éppen önmagad kezelgetted baráti és idősebb személyek tanácsai által, akkor most hirtelen kiderül, hogy nincs semmi bajod.


A szenvedély viszont maga alá temet, és előfordulhat, hogy a szerelemben több jelentkező van, aki téged akar, és te nem tudod eldönteni, hogy melyiket válaszd. Egyelőre mindegyiket, de csak titokban, aztán majd mérlegelsz, és döntesz.


Október 20., 21.


Fogyó Hold a Mérlegben


Gyere össze ma a barátnőiddel vagy a barátaiddal, tarts olyan bulit, ahol a kedvesed nem lehet jelen, mert szükséged van egy kis pletykálásra, és jó tippeket hallhatsz párkapcsolatodat illetően is. Ügyelj arra, hogy e-mailben ne szapulj senkit, mert sajnos most könnyen megtörténhet, hogy valaki felhasználja ellened.










Újhold: október 22.

A Hold a Föld és a Nap között áll, és éjsötét hátoldalát fordítja felénk. Hatása kevésbé érezhető, de kiváló az újrakezdésre. A pszichológiai energiák feltöltődnek, és új esélyt kapunk a sorstól. A szervezet méregtelenítő készsége erőteljes, könnyebben megy a böjtölés, a rossz szokásoktól is egyszerűbb megszabadulni. Újhold idején szinte mindenkinek van valamilyen panasza, ilyenkor növekszik az áruházakban a reklamációk száma. Aki ezen a napon döntő elhatározásra jut és megteszi az első lépést, sikerrel járhat.


 


 


 


 


 


 


 


Október 22.


Újhold a Mérlegben


Itt az idő, hogy belekezdj az immunerősítő kapszulák vagy cseppek, valamint a szépségdrazsék fogyasztásába. Ezek vény nélkül kaphatók, és ha rendszeresen szeded, a téli hónapokban erős marad a szervezeted, és szépnek érzed magad. Moss ma hajat, és erősen masszírozd a koponyád közben, aztán mentaolajat dolgozz a hajtövekbe, de közben az ujjhegyekkel körkörösen masszírozd a fejed. Felfrissülsz, és még az arcszíned is rózsás fényben fog fürdeni.







Növő Hold: október 24–31. között







Ebben az időszakban egyre több holdfelszínt világít meg a Nap. Ez a regeneráció időszaka – amit elkezdünk, azt változtatás nélkül, az eredeti terveket követve vihetjük véghez. Az eredmény tartósságában és sikerében pedig biztosak lehetünk. A növő Hold olyan, mint a belégzés, ilyenkor felszedjük és elraktározzuk az energiát, a betegségből, sérülésből sokkal gyorsabban felépülhetünk.

 


 


 


 


 


 


 


Október 23., 24.


Növő Hold a Skorpióban


Csökkentened kell ezen a két napon a só fogyasztását, mert így elkerülheted a puffadás érzését. Viszont elővehetnéd a kártyát, és jósolhatnál akár magadnak, akár barátnődnek, természetesen csakis gyertyafény mellett.


A szerelem, mint a forgószél, magával ragad, nem tudsz, és nem is akarsz ellene semmit tenni. Persze lelkiismeret-furdalást érezhetsz a régi kedvesed miatt, de csak az érzéseidre, a szenvedélyedre tudsz gondolni, és az új jövőre, amit az új partnereddel élhetsz meg.


Október 25., 26.


Növő Hold a Nyilasban


Igazságtalan helyzet alakul ki, amelyben te is szenvedő fél vagy. A felettesed olyan dologra akar kényszeríteni, amihez nincs kedved, és ráadásul nem tartod összeegyeztethetőnek az elveiddel, így aztán igazán nehéz helyzetbe kerülsz. Szedd össze magad, és csak annak beszélj a titkaidról, a kétségeidről, akiben megbízol, de ez egy embernél több ne legyen. Mert ha most tudódik ki egy titok, abból még nagy baj lesz.


Október 27., 28., 29.


Növő Hold a Bakban


Igyál ma körömvirágból készült teát, amely felgyorsítja a nyirokrendszer működését, és a narancsbőrt vagy az egyéb tisztátalanságokat okozó méreganyagokat gyors távozásra készteti. Ügyelj tested fizikumára, mert indul a nagy meztelenkedések és a szenvedélyes szex időszaka, amikor nem árt, ha jól érzed magad a bőrödben!


Október 30., 31.


Növő Hold a Vízöntőben


Itt az idő, hogy lazíts, pihenj, töltődj. Nézd meg DVD-n a Született feleségeket, sétálj a friss levegőn, vegyél illóolajos fürdőt, és igyekezz sokat aludni.


Ez a két nap kiválóan alkalmas a vásárlásra. Türelmes leszel, nem csal a szimatod, a most válaszott ruhák még évekig a kedvenceid közé tartoznak majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top