Ezo

Szerelmi színjósda – rózsaszín

Szerelmi színjósdánk rávilágít aktuális lelkiállapotodra és az abból adódó lehetõségeidre. Gondolkodás nélkül válassz magadnak színt, mely tükrözi hangulatodat, és rövid elõremutatást nyújt számodra. Egyszerre csak egy színt válassz, és ne feledd, hogy mindig az elsõ intuíció jön be.





 Párosan









Nőiességed és érzelmeid anélkül is nagy hatással lesznek párodra, hogy túl sokat erőlködnél ezért. Figyelj az élet egyszerű dolgaira, s vegyél észre minden aprónak tűnő dolgot is. Élvezd az élet pici csodáit, örülj annak, hogy ilyen szép párkapcsolatod van. Kedvedet most semmi és senki nem ronthatja el.





 Páratlanul

 


Nőiességed és érzelmeid több férfira is lehengerlő hatással lesznek. Most akár csadort is magadra húzhatsz, akkor is lesz olyan, aki érdeklődik utánad. Az más kérdés, hogy lelkivilágod kissé érzékenyebb a szokásosnál, és egy heves érzelmi támadást nem fogsz jól viselni. Pedig ideje, hogy kilépj az unalmas szingliéletből.


Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top