Ezo

Szerelmi színjósda – piros

Szerelmi színjósdánk rávilágít aktuális lelkiállapotodra és az abból adódó lehetõségeidre. Gondolkodás nélkül válassz magadnak színt, mely tükrözi hangulatodat, és rövid elõremutatást nyújt számodra. Egyszerre csak egy színt válassz, és ne feledd, hogy mindig az elsõ intuíció jön be.









 Párosan





Most egy szikra is elég ahhoz, hogy lángra lobbanj! Szexuális energiáid a magasba csapnak, és megtörténhet, hogy félrelépésre adod a fejed. Nem baj, hisz bárkivel megtörténhet, csupán lelkiismereteddel kell megbirkóznod. Ha mégis inkább a párod mellett döntesz, szokatlan szexuális élmények várnak rátok.






 Páratlanul

 


Most egy szikra is elég ahhoz, hogy lángra lobbanj! Mindenre kapható vagy, szexre, flörtre, romantikára. Az erotikus kisugárzás, mely most belőled árad, bármely férfit leveszi a lábáról. De azért légy óvatos, kicsi a valószínűsége, hogy az a férfi, aki most kezd veled kapcsolatot, melletted is marad. Érzelmileg könnyen összetörhetsz.


Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top