Ezo

Szerelmi színjósda – narancs

Szerelmi színjósdánk rávilágít aktuális lelkiállapotodra és az abból adódó lehetõségeidre. Gondolkodás nélkül válassz magadnak színt, mely tükrözi hangulatodat, és rövid elõremutatást nyújt számodra. Egyszerre csak egy színt válassz, és ne feledd, hogy mindig az elsõ intuíció jön be.





 Párosan









Vidámság és játékosság jellemez. Kissé szétszórtnak tűnhetsz párod számára, de ő ezt is szereti benned. Örülj kettőtöknek, s annak, hogy jól mennek a dolgaitok. Ha eddig még nem köteleztétek el magatokat, annak is éppen itt az ideje. Szexuális életeteket is fel kellene kissé újítani pár érdekes ötlet segítségével.





 Páratlanul

 


Vidámság és játékosság jellemez. Ezt szeretik a férfiak a nőkben. Tele vagy energiával, életkedvvel, ami igencsak elősegíti azt, hogy felfigyeljen rád valaki. Itt az ideje, hogy nagyot fordíts eddig egyhangú érzelmi életeden. Az sem lenne baj, ha végre nemcsak a külsőségekre adnál, hanem először a téged kereső férfi belső tulajdonságait értékelnéd.


Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top