Ezo

Szerelmi színjósda – lila

Szerelmi színjósdánk rávilágít aktuális lelkiállapotodra és az abból adódó lehetõségeidre. Gondolkodás nélkül válassz magadnak színt, mely tükrözi hangulatodat, és rövid elõremutatást nyújt számodra. Egyszerre csak egy színt válassz, és ne feledd, hogy mindig az elsõ intuíció jön be.





 Párosan









Egyedi vagy és különleges. Most kell újra életet vinned párkapcsolatodba, hisz biztos, hogy némi ápolgatásra, javításra szorul. Szervezz váratlan randit párodnak, vidd el oda, ahol régebben is mindig jól érezte magát. Vedd le újra a lábáról, turbózd fel a kapcsolatot, vigyél bele újra érzelmeket.







 Páratlanul

 


Egyedi vagy és különleges. Most kell ismerkedned, és semmilyen randifelkérésre ne mondj nemet. Ne félj a kudarctól. Ha csalódtál is, ne hidd azt, hogy nincs esélyed új szerelemre. Most van csak igazán lehetőséged arra, hogy flörtölj és meghódíts bárkit. Engedd el magad, ne légy görcsös, s meg fogsz lepődni, milyen hamar horogra akad valaki.


Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top