nlc.hu
Ezo
Erõállatod és életed

Erõállatod és életed

Félsz a pókoktól? Imádod a kutyákat? A Skorpió jegyében születtél? Nincsenek véletlenek. Ismerd meg erõállatod, aki születésedtõl fogva, szellemi vezetõdként elkísér utadon. Erõt ad, és segítséget nyújt lelkivilágod megértéséhez.

Az erőt adó állat, vagy röviden erőállat, egy szellemi vezető, akivel különböző módon találkozhatunk. Születésünktől elkísér bennünket a hosszú úton, és rokonságban áll velünk a teremtés csírájában; némelyek tudatosan vagy tudattalanul még erőt adó állatuk arcvonásait vagy viselkedési formáit is felveszik. Feladatunk, rendeltetésünk és életünk teljessége alapján rendelkezhetünk egy vagy több erőt adó állattal is. Olyan sokszínűek és változatosak lehetnek, mint maguk az emberek.











Jeanne Ruland: Az állatok ereje

A gyönyörűen illusztrált könyv több, mint száz erőállatot mutat be részletesen. Megtudhatjuk, milyen gyakorlatokkal, hogyan kerülhetünk kapcsolatba állatunkkal. Megtanít bennünket az adott állaton keresztül lelkünk problémáinak feltárására, segít a gyakorlatok elsajátításában, és utat nyit a gyógyulás felé. Számtalan információt, segítséget ad kezünkbe Jeanne Ruland, miközben szinte észrevétlenül megnyugszunk, elmúlnak szorongásaink és eddig nem is sejtett problémáinkat orvosolja az állatok ereje által. Cikkünk rövid ízelítőt ad egy-egy erőállat leírásából.

A könyvről részletesen itt olvashatsz »


 


 


 


 


 


 


 


Az univerzális erő egy állat alakjában nyilvánulhat meg. Szellemként, szövetségesként segítenek bennünket. Elvezetnek az energiablokádokig, és segítenek ezek megértésében, feloldásában és átalakításában. Az, ami hatással van a lelkivilágunkra és belső mezőnkben dolgozik, az a javunkat szolgálja. Célszerű ilyenkor egy kicsit megállni, befelé fordulni, magunkba pillantani, és szembenézni azzal, ami bennünk lezajlik, és aztán azt – a szituációtól függően – megerősíteni, stabilizálni, vagy jótékonnyá és hasznossá alakítani.


Hogy találunk rá erőállatunkra?

Szakítsunk magunknak időt arra, hogy egy papírt és egy ceruzát elővéve feltegyük a kérdést:

• Melyik állat jut először az eszembe?
• Melyik állatot szerettem mindig is?
• Mely állatokat kaptam ajándékba plüssállatként vagy valódi állatként?
• Mely állatoktól féltem kezdettől fogva?
(Fontos azt megtalálni, amitől leginkább félünk. Ez egy olyan erő, amelyet az életünkbe be kellene építeni, hogy ne tudjon hatni ellenünk. Azok az állatok, akiktől félünk, arra szólítanak fel bennünket, hogy nézzünk szembe velük, ezáltal felülkerekedhetünk a félelmen.)
• Melyik állat bukkant fel már többször az álmaimban? (Gyakran újra meg újra találkozunk álmainkban az erőt adó állatunkkal.)
• Megtámadott vagy megharapott már egy állat? (A sámánok világképe úgy magyarázza ezt, hogy ebben az esetben egy állat kiválasztott bennünket. A támadás által az állat azt vizsgálja meg, hogy képesek vagyunk e elboldogulni az erejével.)
• Melyik állattal állok születésem dátuma miatt kapcsolatban (csillagjegyek, kínai asztrológia, indián horoszkóp, Maja kalendárium)?
 
Az erőállat jelentése


A medicina – vagyis az erőállat jelentése – nagyon hatásos, mert lelkünk üzenetét hozza el nekünk. Felismerhetővé teszi a dolgokat, amivel megtesszük az első lépést a gyógyulás és a belső egyensúly felé. Az állati medicina abban segít, hogy megértsünk és elsajátítsunk bizonyos tanulságokat és leckéket. A gyökerekig, az okig hatol, feltárja őket, és erőt, bátorságot ad, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy szembenézzünk a félelmekkel, az árnyoldalakkal, megváltoztassuk a szokásokat, és újakat rögzítsünk. Ha valaki túl kemény, akkor lehetséges, hogy egy szelíd állat jelenik meg előtte, így az illető megtanulja megnyitni a szívét. Az állati gyógyír egyensúlyt teremt, kiegyenlítődést okoz, és ezáltal visszatérünk az arany középútra.


Kattints az erőállat képére, és olvasd el üzenetét!























































 Bika


Delfin 


Disznó 


Farkas 


















 Hal


Kecske 


Kígyó 


Kos 


















 Kutya


Ló 


Macska  


Madár


















 Medve


Oroszlán


Pillangó


Pók


















 Rák


 Sárkány


 Skorpió


  Tigris


















 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top