Ezo

Plútó számok

A karma és a kéz mágiájának kombinációja ez a jóslási módszer, amely a karma törvénye szerinti választ adja az éppen aktuális kérdésedre. A karmajóslást egy nap csupán egyszer használd.

Plútó számok

 

 

 

 

 

Hüvelykujj

Tartózkodnod kell attól, hogy nyomást gyakorolj bárkire
is, mert többen elviselhetetlennek fogják tartani a társaságodat. Különösen
igaz ez a párkapcsolatokra, amikor a partnered úgy érzi, hogy jobb lenne, ha
nem is találkoznátok. Ráadásul azzal a személlyel, akivel szemben ezt az
irányítói, olykor pedig hatalmaskodónak is nevezhető viselkedést gyakorlod,
a karma szálai kötnek össze. Vagyis éppen az lenne vele szemben a karmikus
feladatod, hogy engedd őt kibontakozni, és ha nem esik nehezedre, fogadd el,
amit mond, vagy amit szertne.

Mutatóujj

Biztos kézzel irányíthatsz embereket, helyzeteket.
Pontosan tudod, hogy mikor kell valamire igent, vagy nemet mondanod. Az
időzítési érzéked talán soha nem volt annyira jó, mint most. Ráadásul
mágikus képességek birtokában vagy, olvasol mások gondolataiban, és
szinte tudod, hogy kiben, mi lakozik. Te magad is megdöbbensz azon, amikor
rájössz valakinek a gonoszkodására, gátlástalan viselkedésére, és hirtelen
azt sem tudod, hogy elhidd-e, amit tapasztaltál. Igen, hidd el, vannak
rosszindulatú emberek!

Középső ujj

Verthetetlen leszel a vitában, csak arra kell ügyelned, hogy az indulataid, az érzelmeid ne ragadjanak magukkal, mert hiába tudod frappánsan mindenre a választ, ha emelt hangon mondod, akkor nem adnak neked igazat. Nálad idősebb rokon, vagy közeli ismerős passzív viselkedése arra utal, hogy kezdi megkörnyékezi őt a depresszió. Beszélgess vele sokat, küldd orvoshoz, amelyre ha nehezen is, de rá tudod venni, és sokat segít az állapotán.

Gyűrűsujj

Ellenállhatatlanul vonzódtok egymáshoz valakivel, megérted az ő ambícióit, és képes vagy hátteret nyújtani céljai eléréséhez. Úgy érzed, hogy nyitottabbá válsz hatására, képes vagy legyőzni egy régi témában bizonytalanságodat, és visszanyered, esetleg még nagyobb lesz az önbizalmad.

A nagyobb beruházásokra is elérkezett az idő, aktivizálnod kell magad, mert senki sem fogja neked tálcán kínálni a lehetőséget, viszont ha keresel, akkor a következő időben biztosan találni fogsz olyan dolgot, amelybe érdemes a pénzt fektetned.

Kisujj

Az érzelmi regenerálódás, és a gyógyulás ideje jön el, amikor túl tudsz lépni a csalódáson, a megalázó helyzeteket nem felejted el, de végre magadra találsz. Idős nő – aki lehet a rokonod, de lehet csak ismerős – problémája, vagy fájdalma mélyen megérinti a lelked, és olyan szóbeli vigaszt nyújthatsz a számára, amellyel talpra állíthatod őt, és ez boldoggá tesz téged is. Kábítószer, vagy alkohol függőség kialakulására van most nagyobb esély, ezért erősnek kell lenned, ellent állni, ha kínálnak, és most azt is megakadályozhatod, hogy veled hasonló korú személy szintén rászokjon, és elinduljon a szakadék felé.

Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top