Ezo

Neptunusz számok

A karma és a kéz mágiájának kombinációja ez a jóslási módszer, amely a karma törvénye szerinti választ adja az éppen aktuális kérdésedre. A karmajóslást egy nap csupán egyszer használd.

Neptunusz számok





















 


 


 


 


 


Hüvelykujj


Ha most belemész egy titkos szerelmi kapcsolatba, akkor örökre harmadik maradsz, a választottad sohasem fog elválni. Szakítsd meg ezt a veszélyes kapcsolatot, mert ha nem így teszel, akkor előbb-utóbb a káros szenvedélyek útjára lépsz, ami miatt később nem leszel már önmagad.



Mutatóujj


Annyira feszült vagy és ideges, hogy nem veszed észre a szerencsédet. Elmész a lehetőség mellett, amelyet a sors felkínál. Próbálj megnyugodni, higgadtan gondolkodni, mert a kapkodásban még össze is törheted magad. Az egyik nagyszülőd nagy hatással van az életedre, mert olyan történetet hallhatsz róla, amivel úgy érzed, a sors ismétli a családban önmagát.



Középsőujj


A kollégák között vannak olyan emberek, akik hatalomvágyók, és nem érdekli őket semmi más, csak az, hogy uralkodhassanak, ami rendkívüli módon frusztrál. Ne indulatosan és nyíltan, hanem burkoltan és finoman mondd el a véleményedet, hogyan is gondolkodsz az ilyen emberekről. Ugyan hatása nem lesz, mert nem fognak megváltozni, de legalább kiadod a mérged.



Gyűrűsujj


Káosz és rendetlenség uralkodik a lelkedben, íróasztalodon, kocsidban, lakásodban. Itt az ideje, hogy rendet csinálj, mert ha nem tünteted el fizikailag ezeket a nyugtalanító dolgokat, akkor a lelkedben sem lesz béke és harmónia. A mágikus tevékenységekkel hagyj fel, mert ha a sors nem akar két embert összehozni, ugyan járhatsz mágushoz, jóshoz, csak a pénzt dobod ki.



Kisujj


Tudomásodra jut egy féltve őrzött családi titok, amitől furcsán érzed magad. Egyrészt megdöbbent a család karmája, másrészt rájössz arra, hogy az életben milyen feladatokat kell elvégezned, hogy az egyik ősöd korábban elkövetett bűnét jóvá tedd. Mindehhez a sors megadja neked a bártorságot, az erőt, és egy társat, akivel ezt végigcsinálhatod.


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top