Ezo

Nap számok

A karma és a kéz mágiájának kombinációja ez a jóslási módszer, amely a karma törvénye szerinti választ adja az éppen aktuális kérdésedre. A karmajóslást egy nap csupán egyszer használd.

Nap számok
















 





 


 


 


 


 
Hüvelykujj

Ha magányosnak érzed magad, vagy ha jársz valakivel, de úgy érzed, hogy nem ő az igazi, akkor a következő napokban járj nyitott szemmel. Olyan személyre bukkansz, akivel a karma szálai kötnek össze. Hasonlítani fog az illető viselkedése, hangja, vagy a stílusa egy idősebb rokonodéra, aki meghatározó szerepet játszott, vagy játszik még ma is az életedben. Ez lehet az apád, a bátyád, a nagypapád vagy az unokatestvéred.



Mutatóujj


Légy bátrabb, mert nagy lehetőség van a láthatáron, amely soha többet nem jön vissza. Tartsd szem előtt a mondást, miszerint bátraké a szerencse, és vágj bele még olyan dologba is, amelyről úgy tartod, számodra lehetetlen. Elérkezett a pillanat, hogy legyőzd a kishitűségedet, és bebizonyítsd magadnak és egyik családtagodnak, hogy igenis vagy valaki!



Középső ujj


Bízz magadban, hiszen egy olyan lélek védelmét élvezheted, aki egykor a családod tagja volt. Ha hiszel az angyalokban, akkor tudod, a védőangyalod veled van, és megóv a bajtól.
Ha partnered szakítani akart veled, mert egy titkos harmadik volt a láthatáron, most rájön arra, hogy te vagy az igazi, és nélküled nem tud élni. Akar téged, és minden megtesz érted.



Gyűrűsujj


Egészséged, erőd és energiád teljében leszel, kisugárzásoddal magadhoz vonzod mindazt, ami jó, mindazt, ami nemes. Úgy érzed, lelked is újjászületik. Megtalálod azt a partnert, akivel gyűrűt cserélhetsz, vagy akivel összekötheted az életed. A rajongásod rajongásra talál, ami viszont fájdalommal tölt el, hogy olyan személyek fognak irigyelni, akikről azt hitted a barátaid.



Kisujj


Rakj rendet az életedben. Dobáld ki a szemetet, a lomokat a lakásodból. Különösen a hálószobád az a hely, ahol meg kell szabadulnod a számtalan kacattól. Ugyanis ezek állják útját a boldogságnak magánéletedben. Az otthoni bizonytalanságoknak, veszekedéseknek, a szexmentes kapcsolatoknak vagy az inkább feledhető, mint emlékezetes szexnek is ez a zűrzavar az oka.


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top