Ezo

Hold számok

A karma és a kéz mágiájának kombinációja ez a jóslási módszer, amely a karma törvénye szerinti választ adja az éppen aktuális kérdésedre. A karmajóslást egy nap csupán egyszer használd.

Hold számok




















 

 


 


 


 



Hüvelykujj


Elérkezett a kényeztetés ideje. A következő napokban add át magad az édes semmittevésnek, és lazíts. Szükséged van a pihenésre, hogy feltöltsd az energiaraktáraidat, mert nagy feladatok előtt állsz, amelynek megvalósítása igazi kihívást jelent. Ha összevesztél a partnereddel, akkor te kérj bocsánatot, te közeledj felé, és egy kicsit törődj többet a lelkével is.



Mutatóujj


Közel a boldogság, de ne ringasd magad abban az illúzióban, hogy nem kell tenned semmit ennek megőrzéséért. Élvezed a helyeztet, amellyel a sors megajándékozott, de ha megszerezted őt, akkor meg is kell tartanod. Ne engedd el magad úgy – sem külsőleg, sem szellemileg -, mint az egyik idősebb nőrokonod tette, akinek az élettörténetét ismered, és tudod mennyire fájdalmas, hiszen szerelme csúnyán elbánt vele.



Középsőujj


Ragadd meg a lehetőséget, hiszen most mindent elérhetsz, amiről valaha csak álmodtál. Mindazt megvalósíthatod, amire anyukád és a nagymamáid is vágyakoztak. Légy kemény, határozott, de közben a stílusod legyen barátságos, készséges, mert ha nem így teszel, elszalasztod ezt a csodálatos lehetőséget. Valamelyik idősebb nőrokonoddal oszd meg az ezzel kapcsolatos gondolataidat, jó tanácsra és segítségre számíthatsz tőle.



Gyűrűsujj


Az a melegség, az a biztonság, amelyre szükséged van, nemsokára a tiéd lesz. Élvezni fogod a következő napok minden percét, és valóban úgy érezheted, hogy boldog életed van. A párkapcsolatodban nagy változás készülődik, aki eddig megalázott, és akit nem tudtál elengedni, azt végre sikerül kitörölni a lelkedből, hiszen megérkezik az, aki az igazi lesz.



Kisujj


Sikeres lehetsz a szerencsejátékokban, vagy olyan területeken amelyben nem kell a pénzért megdolgoznod, csupán Fortuna kegyére van szükséged. Reggel tölts ki egy lottószelvényt, és közben gondolj egy olyan személyre, aki kedves számodra, és szívesen segítenél neki, ha nyernél.


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top