Ezo

Ha a születésed napja tizenegyedike

Születési napunk fontos szerepet játszik életünk alakulásában. A 31 naphoz 31 eltérõ értelmezés és elemzés tartozik, amely utat mutat önmagunkhoz, leírja problémáinkat, bemutatja fõbb ismertetõjegyeinket, karakterünket.





 Akik valamelyik hónap 11-én születtek

 






Nagyívű elképzeléseik vannak ugyan, de csak ritkán sikerül megvalósítaniuk vagy végigvinniük

Születésnapjuk száma úgynevezett „mesterszám”, ennek értelmében őket az inspiráció vezeti. Rendkívül érzékenyek, könnyen megbántódnak, és hajlamosak visszahúzódni a csigaházukba, mihelyt nehézségekkel találják magukat szemben. Nagyfokú érzékenységük miatt hamar úgy érzik, hogy bántja őket valaki, pedig szó sincs róla. Nehezen tudják ezt jól értékelni. Az ilyen embereknek meg kell tanulniuk pontosan odafigyelni, illetve helyesen megállapítani – még mielőtt visszahúzódnának vagy szomorkodni kezdenének -, hogy valóban úgy bánnak-e velük, mint ahogyan ők érzik.

Ezek az emberek nagyon intuitívak és sokféle képességgel rendelkeznek, ám nyugtalan és ideges vérmérsékletük megnehezíti számukra céljaik elérését. Érzelmeik gyorsan átcsapnak egyik végletből a másikba. Képesek rá, hogy ötleteikkel másokat is inspiráljanak. A helyzetek és az összefüggések lényegét a felszíni kép mögött is jól ki tudják „szimatolni”.

Intuíciójuk erősen fejlett, és mihelyt némi tapasztalatot szereznek benne, többnyire feltétel nélkül rábízzák magukat. Segítségével csakugyan úrrá tudnak lenni a legtöbb problémán és helyzeten, főleg azért, mert intuíciójukhoz kreatív és eredeti szellemiség is társul.

A 20. életévükig bizonyos nehézségeik adódnak a másik nemmel. Kedvetlenség, a lendület hiánya. 40 éves korukban ez hirtelen megváltozik. 70 éves korukban még egyszer rájuk kacsint a nagy szerencse.

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek előadóművészként, táncosként, aukcióvezetőként, cégalapítóként, vagy pedig az elektromosság, a filozófia, a képzőművészet, a reklámszakma, a filmezés területén, vagy mint statisztikus, könyvelő, titkár.


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top