Ezo

Ha a születésed napja huszonnyolcadika

Születési napunk fontos szerepet játszik életünk alakulásában. A 31 naphoz 31 eltérõ értelmezés és elemzés tartozik, amely utat mutat önmagunkhoz, leírja problémáinkat, bemutatja fõbb ismertetõjegyeinket, karakterünket.




 Akik valamelyik hónap 28-án születtek

 






Kedvesek, szabadságszeretők, és magas ideáljaik vannak

Függetlenek, erős az akaratuk, és sokat hajlandók áldozni azért, hogy elérjék a céljukat. Szabadságszeretők, de sok esetben korlátok közé szorulnak. Nem kedvelik, ha előírják nekik, mit csináljanak, és csak akkor boldogok, ha önmaguk urai lehetnek.

Valójában politikai pályán lenne a helyük, ám épp ezt kerülik. Képesek kreatívan és önállóan gondolkodni. Zökkenőmentesen átveszik a vezetés szerepét, és az ügyeket, a helyzeteket jóra fordítják, ennek során egyszerű és humanista életszemléletük az irányadó, cselekedeteiket is ez vezérli.

Negatív oldalaik: motiválatlanok, hidegek, valóságidegenek lehetnek, és hajlamosak arra, hogy eluralkodjon rajtuk a fantáziálás és az ábrándozás.

Bár ifjúságuk szép, hajlamosak arra, hogy mindent tragikusan fogjanak fel. Életükben pozitív fordulat következik be 40 éves korukat követően. Amibe belekezdenek, játszva sikerül. Ne legyenek haragtartók, mert árt az egészségüknek.

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek mint feltaláló, pilóta, dekoratőr, üzletvezető, igazgató a divatszakmában, vagy pedig tudós.


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top