Ezo

Ha a születésed napja huszonhatodika

Születési napunk fontos szerepet játszik életünk alakulásában. A 31 naphoz 31 eltérõ értelmezés és elemzés tartozik, amely utat mutat önmagunkhoz, leírja problémáinkat, bemutatja fõbb ismertetõjegyeinket, karakterünket.





 Akik valamelyik hónap 26-án születtek

 






Hajthatatlanok és makacsok, és mindenképpen el akarják érni a céljukat

Tehetségük van ahhoz, hogy akármilyen egyszerű ötletből is pénzt csináljanak. Képesek nagyvonalúak is lenni. Egyéniségüket képpel szemléltetve: ha a többi ember a bicikli, akkor ők rajta a dinamó. Energiájuk nem abban rejlik, hogy maguk fejlesztik, hanem mások gondolatait és munkaerejét „transzformálják”, a megfelelő irányba és mederbe terelik, és az általuk felismert cél felé vezetik. Ez a saját „berendezésük” lehetőségeket is, veszélyeket is rejt magában, és végül az dönt, hogy eltalálják-e a megfelelő viselkedésmódot.

Ez a születésnap pénzügyi szempontból jónak számít. Akik 26-án születtek, magukhoz tudják vonzani a pénzt, az embereket és egyáltalán mindent, amire szükségük van, sőt ez a képesség életük kései szakaszában is érvényes rájuk.

Ennek a születési napnak a negatív megnyilvánulása a hencegés és az arrogancia, illetve a kitartás hiánya.

Nyugodt, sőt túl nyugodt az ifjúságuk. Később, 35 éves koruktól kezdve már izgalmasabb. Szerelmi csalódás éri őket, de nem szabad túl komolyan venniük. Már idősebbek, amikor találkoznak azzal az emberrel, akitől ismét hatalmas hajtóerőt kapnak.

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek mint mérnök, diplomata, képzőművész, zenekarvezető, gazdasági jogász vagy utazási iroda tisztviselője.


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top