Ezo

Ha a születésed napja huszonegyedike

Születési napunk fontos szerepet játszik életünk alakulásában. A 31 naphoz 31 eltérõ értelmezés és elemzés tartozik, amely utat mutat önmagunkhoz, leírja problémáinkat, bemutatja fõbb ismertetõjegyeinket, karakterünket.





 Akik valamelyik hónap 21-én születtek

 






Intelligensek, szórakoztatóak és kreatívak

Hajlamosak rá, hogy minden apróságon felizgassák magukat, gyakran idegesek és rosszkedvűek. Az egyik pillanatban még a felhők között járnak, a következő pillanatban már a mélységekben. Érzelmi beállítottságúak, és mint minden „hármast”, őket is erősen befolyásolja hangulatuk ingadozása. Ki kell fejleszteniük magukban azt a képességet, hogy ne szeszélyesek, hanem vidámak legyenek.

Egyértelműen jó a beszédkészségük, és ott érnek el sikereket, ahol beszédre van szükség. Akik 21-én születtek, azok mind társaságkedvelők, megvan a saját egyéniségük, és soha nem fordulhat elő, hogy a vitákban ők húzzák a rövidebbet. Határozott gondolataik és véleményük azonban nem hátráltatja őket abban, hogy együtt dolgozzanak másokkal – éppen ellenkezőleg, ők a született csapattagok. Az, hogy társaságkedvelők, nemcsak külső tulajdonságuk. Belülről is sokféle személyiségből, vágyból és elképzelésből tevődnek össze, és ez a sokszínűség gyakran akadályozza őket abban, hogy életük egyenes mederben folyjon.

Hajlamosak a veszekedésre, a belső frusztrációra, az irigységre és a szerzésvágyra, és mindezek miatt könnyen megsérthetnek másokat.

Már életük kezdeti szakaszától kezdve kritikus szelleműek, némiképp negatív gondolkodásúak, éles szemű megfigyelők, ugyanakkor szórakoztatóak is. Szerelmi boldogságban 30 éves korukban részesülnek. Valamivel később kisebb kudarc éri őket, de az már a sikerhez vezető út része.

A hozzájuk illő foglalkozások: azokon a területeken lehetnek sikeresek, ahol a jó kifejezőkészségre, a szavakra van szükség, ilyen például az írói, a szónoki, a színművészi pálya, remek színészek lehetnek.

Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top