Ezo

Ha a születésed napja harmincadika

Születési napunk fontos szerepet játszik életünk alakulásában. A 31 naphoz 31 eltérõ értelmezés és elemzés tartozik, amely utat mutat önmagunkhoz, leírja problémáinkat, bemutatja fõbb ismertetõjegyeinket, karakterünket.




 Akik valamelyik hónap 30-án születtek








Intelligensek, kreatívak és kedvesek

Jó adottságaik ellenére sok esetben hiányzik belőlük a hajtóerő, és inkább a vonzóerejükre hagyatkoznak, mintsem kiváló képességeikre. Legtöbbjük olyan valakivel alakít ki párkapcsolatot, aki erőt önt beléjük, és tettekre serkenti őket.
 
Számukra az élet nem más, mint színpad, bár a színművészi vagy az operaénekesi pálya a legkevésbé sem nekik való. Ám legtöbbjüket már korán megragadják a szerepjátszás kínálta lehetőségek, és akkor sem engednek a „játék az élet” elképzelésből, ha közben kifejlődik az egészséges realitásérzékük. Az érzelmek területén az ilyen emberek partnerei és barátai mindig kettős szerepbe kényszerülnek, el kell játszaniuk a szeretőt is, a tanácsadót is.

Olykor meglehetősen begyepesednek a nézeteik, és azt gondolják, hogy mindig igazuk van. Jó a képzelőerejük, és némelyiküknek intuitív képességeik is vannak. Vigyázniuk kell, nehogy megszállottá váljanak, és inkább ne is vállalkozzanak kirándulásokra a misztika birodalmába. Azt sem szabad elfeledniük, hogy akivel játszadozunk, azt el fogjuk veszíteni.

Negatív tulajdonságaik abban mutatkoznak meg, hogy zsarnokoskodóak, számítóak, gúnyolódok és sértőek lehetnek.

Életútjukat sok ember keresztezi. Elbűvölőek és beszédesek. 40 éves koruktól kezdve minden ajtó nyitva áll előttük. 65 éves korukban a „szerelem” szó ismét csupa nagy betűvel jelenik meg az életükben – mégis egy kicsit jobban észnél kell lenniük.

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek reklámszakemberként, tanárként, gondozóként, szónokként, menedzserként, vagy az egészségügy, az élelmezés vagy a szépség területén. Nekik való minden egyéb olyan terület is, ahol a beszéd a fontos.


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top