Ezo

Varázsolj szerelmet és gazdagságot!

Ugye te is tudod, mi kell a boldogsághoz? Szerelem és teli zseb mindenképp! De mit tegyél, ha éppen nem minden ilyen rózsaszín? Pánikra akkor sincs semmi okod! Használd az õsi varázsszert és élj vidáman!





Két titkos varázsszer modernizált receptjét osztjuk most meg veled. Azonban ne feledd, a varázslatok nem vezetnek lottó ötöshöz, épp csak annyit segítenek, amire valóban szükséged van. A szőke herceg sem fehér lovon érkezik majd hozzád, járj nyitott szemmel, hogy észrevedd boszorkánykodásod “eredményét”!

Szándékaid legyenek mindig tiszták, soha ne használj mágiát azért, hogy másoknak árts vele! Ha valakinek rosszat akarsz, az előbb-utóbb visszaüt rád!






Megszerezni valakit…

 






Szükséged lesz:

• két szál rózsára
• kétszínű jin-jang gyertyára
• alkoholos filcre
• két különböző színű cérnára
• papírra, tollra, borítékra


Mit tegyél?

Ha környezeted teljes nyugalomban van, csönd és béke uralja a teret, képzeld magad elé választottadat, – ha nincs még, akkor az álompasit -, úgy, mintha ott lenne veled, élő valójában.

Vedd kezedbe a gyertyát, az alkoholos filccel írd rá egyikre a saját, másikra a kiszemelt nevét, vagy azt, hogy „jöjj új szerelem”.





Mikor varázsolj?

Válassz növekvő Hold idején egy pénteki napot, mert ez Vénusz napja, ilyenkor leghatásosabb a varázslat.

Legalkalmasabb napok az idén:
2006. július 7.
2006. július 28.
2006. augusztus 4.
2006. augusztus 25.
2006. szeptember 1.
2006. szeptember 29.
2006. október 27.
2006. november 3.
2006. november 24.
2006. december 1.
2006. december 22.
2006. december 29.
A színes cérnákkal erősítsd egymáshoz a gyertyákat, majd gyújtsd meg mindkettőt. Kérd meg a Holdat és a Vénuszt, hogy varázstárgyaidat áldják meg, és segítsenek céljaid elérésében.

Nézz a tűz fényébe, és erősen gondolj választottadra, képzeld azt, együtt vagytok, kéz a kézben.

Miközben ég a gyertya, a papírra írd rá a férfival kapcsolatos vágyadat, majd a papírt helyezd a borítékba a virágok fejével együtt. A borítékot viaszcseppekkel zárd le.

Miután leégett a gyertya, fogd a borítékot, vidd magaddal a szobádba, legyen veled az éjszaka folyamán. Reggel a borítékot vidd egy folyóhoz, dobd bele, így elindul útjára a varázslat, s ha mindent jól csináltál, hamarosan az eredményét is érezni fogod.

 






 A gyarapodás mágiája


 


Szükséged lesz:

• egy zöld gyertyára
• alkoholos filctollra
• egy füstölő pálcikára
• kisméretű kvarc kristályra


Mit tegyél?

Írd rá a gyertyára a következő betűket:
É (Észak), K (Kelet), D (Dél), NY (Nyugat).
Írd a betűk fölé a pénz szócskát is.





Gyújtsd meg a gyertyát és ajánld kedvenc Istennőd, Angyalod vagy Segítőd figyelmébe. A gyertya lángjával gyújtsd meg a füstölőt. Tartsd a kvarckristályt a füst fölé mindaddig, amíg a pálcika le nem ég.

Továbbra is fogd kezedbe a kristályt, és kérd Segítődet, hogy áldja meg. Csukd be a szemed és koncentrálj erősen lélegzetedre, mely legyen nyugodt. Képzeld magad zöld smaragd fénybe, pozitív energiákkal körülvéve. Érezned kell, hogy a kezedben tartott kristály szinte veled együtt lélegzik.

Képzeld el, hogy a kristály belseje pénzzel töltődik fel, majd egyre több és több pénz lesz a kristályban, míg végül teljesen megtelik. Ugyanezt a folyamatot ismételd meg úgy, hogy közben a pénztárcádra gondolsz a kristály helyett, és mondd el halkan a varázsigét:

Mágikus kő, hozz nekem
föld, levegő, tűz és tenger segítségével
bőséges vagyont és jólétet.
Áldás legyen velem!


Ezt a követ mindig tartsd a pénztárcádban vagy a táskádban! Rendszeresen ismételd meg a rituálét, hogy a varázslat folyamatos maradjon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top