Ezo

Angyalmágia

Angyalaink körülöttünk vannak. A kapcsolatfelvétel velük nem csak néhány kiválasztott ember lehetõsége; mindannyiunk számára elérhetõ fantasztikus adomány, amellyel ha szeretnénk megváltoztathatjuk az életünket.

Találkozás az őrangyaloddal






Az Angyalmágia című könyv szerzője, Silver Ravenwolf Jenine E. Trayer néven látta meg a napvilágot ötven évvel ezelőtt. Silver wiccaként tevékenykedik, és vezetője a Fekete-erdő nevű máguscsoportnak. Ő maga tisztában van azzal, milyen megrázó élmény lehet valakinek, ha egy nap arra ébred, hogy angyalt látott, hiszen ezt ő maga is átélte. Az asszony felnőtt életét ez az élmény alapvetően befolyásolta. Nem véletlen az sem, hogy a későbbiekben a mágia és a vallások területén képezte magát tovább, majd az angyalokkal kapcsolatban kezdett kutatni.

Amire rájött:
• Az angyalok nem képezik senki tulajdonát.
• Az angyalok nem tartoznak egy bizonyos vallás rendszeréhez.
• Az angyalok nem tesznek különbséget vallás alapján.
• Az angyalok hidat teremtenek a különböző vallások között.








Készíts angyaloltárt!

Az oltár fontos feladata az erő összpontosítása. Az oltárra helyezett tárgyaknak különleges céljuk van. Az oltárok olyan kicsik vagy olyan nagyok lehetnek, amekkorát választasz.

Ha gazdagabb oltárt szeretnél, akkor helyet kaphat rajta a négy elem, szentelt olaj, szent könyv, illetve egy hívótárgy is. A hívótárgy egy olyan különleges dolog, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan ráhangolódj az angyali energiára. Lehet drágakő, tábla, ékszer vagy egy kis talizmán, olyan tárgy, amelyet egy meditációs séta alatt fedeztél fel. Az a fontos, hogy segítsen az angyali erőkkel való összhang megteremtésében.


A négy elemet a következő módon varázsolhatod az angyaloltárra:

• föld: egy tálka föld, homok, só, kristályok. A föld eleme az oltár északi részére kerül.
• levegő: füstölő, toll, legyező. A levegő elem az oltár keleti részére kerül.
• tűz: egy különleges kis gyertya, lámpa, apró főzőüst. Helyezd a tűz elemet az oltár déli részére.
• víz: egy tálka vagy egy pohár víz. Helyezd a víz elemet oltár nyugati részére.

Silver több lehetőséget kínál arra,
hogy felvedd a kapcsolatot az
őrangyaloddal.

Megteheted meditációval vagy ima közben, vagy akár levelet is írhatsz neki. Ebben el kell magyaráznod, miért szeretnél kapcsolatba lépni vele, de nem szabad szégyellősnek lenned, hiszen ezt a levelet senki nem olvassa el, az angyalt kivéve. Miután mindent papírra vetettél, égesd el a levelet az oltárnál, és szórd a hamut a szélbe. Hamarosan hallani fogsz az őrangyalodról.

Versben vagy más művészeti kifejezőeszközzel is kaput nyithatsz az angyalod felé. Ebbe beletartozhat bármi, amit jól csinálsz: rajzolás, festés, varrás, kézművesség, költészet vagy éppen az írás.

Az ötödik, de egyben legkézenfekvőbb lehetőség: beszélj angyalodhoz. Ha rosszul érzed magad, magányos, vagy éppen boldog vagy, az őrangyalok szeretnének hallani életed fontos eseményeiről. Lehet, hogy villámcsapásszerű felismeréseid lesznek, bölcs válaszokat kapsz kérdéseidre a fejedben megszólaló, nyugodt, halk hangon, vagy éppen képek bukkannak fel.


Mindössze annyi kell, hogy kinyisd szívedet és elmédet. Szánj rá néhány másodpercet, és kérd őrangyalodat, hogy megismerhesd. Nem fogsz csalódni.



Tudják a jövőt


Akik angyalokkal foglalkoznak, azok azt is tudják, hogy az égi követek segítenek a jövőbe látni. Persze csak azt mondják meg, amire már készen állunk, minden kérdésünkre ők sem válaszolhatnak. Az Angyalmágia című könyv leír egy egyszerűbb módszert, az angyali ingamágiát, amivel mi is beleláthatunk a jövőbe.

A jövőbelátás egyik legrégebbi formája az inga használata. Az inga egy súllyal ellátott tárgy, amit egy láncról vagy madzagról lógatnak le, és mozgása adja meg a választ a hangosan feltett kérdésre.





A legfontosabb szabály, amit szem előtt kell tartanod az inga használatakor, hogy legyen laza. Ha feszült, az gátolja a fogékonyságot. Először tisztítsd meg, szenteld meg és áldd meg az ingát és az angyaloltárt. Kérd a jövendőmondás angyalait, hogy segítsenek és hozzanak bölcsességet és hasznos válaszokat, amikor az ingát használod. Vegyél mély lélegzeteket és várd meg, míg az inga mozdulatlanná válik. Ekkor mondd: „Mutasd meg az igent!” Várd meg az inga mozdulását; ez mutatja az igen választ a jelenlegi értelmezésben. Miután az inga megállt, kérd hasonló módon a „nem” és a „nem tudom” jelzését is.


Készíts feljegyzéseket a találataidról és a tévedéseidről. Gyakorlásként jósold meg az időjárást. Mindenképpen olyasmivel dolgozz, amiről korábban nem lehetett tudomásod!

A cikk Silver Ravenwolf: Angyalmágia című könyve nyomán készült. (Édesvíz Kiadó)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top