Ezo

2005. februári holdnaptár

Élj februárban is a Hold szerint! Ha követed állását, sok problémától megóvod magad, és egyszerûbb lesz az életed. Kövesd havi elõrejelzésünket!

Fogyó Hold

Február 1., 2., 3-án délig Hold a Skorpióban

Vedd az irányt könyvesbolt felé, ahol a kezedbe akadhat egy miszitikus krimi, vagy az alkímia témáját érintő dvd, amit vegyél meg. Ha elcsábulsz, egyéjszakás kalandnál többre ne számíts. Az viszont fantasztikus lesz!


Február 3-án délutántól 5-én délig Hold a Nyilasban

Egyél piros vagy vörös színű zöldségeket, és fűszeresebb ételeket. Fizess be külföldi utazásra, régóta halogatott orvosi vizsgálatot ejts meg. Szerezz be egzotikus bizsut.


Február 5-én délutántól 7-én délutánig Hold a Bakban

Egyél sós ételeket, egytálételeket, és fogyassz több hagymát.
A körömreszelésnek, a kézmaszkoknak és a lábáztatásnak is elérkezett az ideje! Kenj az arcodra és a dekoltázsodra tápláló pakolást, amit jobban beépít most a bőröd. Ha bulizni mész, sminkeld magad földszínekkel.


Február 7-én délutántól 8-án délutánig Hold a Vízöntőben

Lapozgasd a tavaszi trendekről szóló magazinokat vagy web oldalakat, ahonnan jó ötleteket meríthetsz. Indulj shoppingolni, és vedd az irányt a harisnyákat, zoknikat árusító üzletek felé, ahol különleges darabra akadhatsz.


Újhold

Február 8-án este Hold a Vízöntőben

Írj mailt vagy sms-t egy olyan ismerősödnek, akivel régen beszéltél. Ez az este legyen a bocsánatkérésé vagy a megbocsátásé. Ha ki akarod próbálni a gyertyamágiát, erre is jó ez az este.


Nő a Hold

Február 9.-11. délutántól Hold a Halakban

Ne csak kívülről, krémmel hidratáld a bőröd, hanem belülről is nedvesítsd. Igyál 3 liter szénsav- és cukormentes folyadékot ezekben a napokban. Készülj Valentinra, vegyél kedvesednek édes kis plüss figurát, vagy szívecskés ajándékot. Ne izgasd magad, ha giccses, tetszeni fog neki.

Február 11-én délutántól 13-ig Hold a Kosban

Éljenek a harcművészetek! Űzz olyan sportot, ahol talán még csatakiáltásra is szükség van. Készülj a szerelmesek napjára, és szerezz be őrülten szexi piros színű, csipkés alsóneműt, és a pink kategóriába tartozó, romantikus parfümöt.

Február 14., 15. Hold a Bikában

Romantikus szerelmi vallomások és a vad szex napjai a mostaniak. Csábíts, kezdeményezz. Ha nincs partnered, bátorság! A leglehetetlenebb helyen szedhetsz fel valakit. Viszont a falatozás terén ne engedd el magad, és kerüld a cukrászdákat, mert a pluszt, amit most felszedhetsz, nehezebben adod majd le.

Február 16., 17., 18. Hold az Ikrekben

Vegyél a drogériában szizál kesztyűt, masszázsvirágot vagy szauna kefét, amivel az esti tisztálkodás során dörzsöld át a bőrödet. Ne hagyd ki a mozit! És készülj, mert éppen abba az utálatos alakba fogsz később beleszeretni, akit most megismersz, és az idegeidre megy.

Február 18-én estétől 21-én hajnalig Hold a Rákban

Vedd kézbe a porszívót és a vízkőoldót. Glancold ki a lakásodat, és vegyél mélyhűtött tésztát, amiből egyszerűen süthetsz fantasztikus sütit. Légy ma figyelmesebb az őseiddel, és ne üvöltve hallgasd a kedvenc zeneszámaidat.

Február 21., 22., 23. délutánig Hold az Oroszlánban

Itt az ideje, hogy kellő figyelmet fordíts a hajadra. Most rátalálhatsz arra a fodrászra, akinek nem kell megmondanod, mit csináljon. Ha rád néz, tudni fogja, hogyan hozzon a legjobb formába. Ha részt akarsz venni bármelyik magazin átváltoztatjuk rovatában, most jelentkezz!

Telihold

Február 24-én hajnalban Hold a Szűzben

Még mindig jó az idő a fodrászkodásra vagy otthoni hajfestésre, esetleg tartós szemöldök- és szempillafestésre. A partnered elvárja, hogy kiszolgáld, és ez nem esik most nehezedre. Kezdj el haj- és körömerősítő vitaminokat szedni.

Fogy a Hold

Február 25. Hold a Szűzben

Gyorsabban olvadnak rólad a kilók, és a nehézfémek is most ürülnek ki hamarabb a szervezetedből. Igyál méregtelenítő teakeveréket, különösen ajánlott az, amelyben a lapacho fa kérge is megtalálható.

Február 26., 27. és 28. délután Hold a Mérlegben

Nyíltan kell kiállnod egy ismerős mellett, és ez a szövetség életre szóló lehet. A csapatsportokat élvezheted akár nézőként, akár játékosként. Próbálj ki egy új dezodort, és reggelenként kezdd a napot szantálfa aromájának elfüstölésével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top