Trend

10 érv a téli esküvõ mellett

Ha eldöntötted, hogy télen kelsz egybe kedveseddel, ne hagyd megad eltántorítani. 10 belevaló érvet adunk mankóul a szülõk, és barátok ellen, akik a nyár mellett érvelnek.





1. Mivel az esküvő fogalma a nyárhoz kötődik, a ceremónia kellékeit (terem, pap, aranygyűrű) utószezoni áron szerezheted be.

2. Az esküvőn nemkívánatos, gyűlölt rokonoknak elég egy a te és a férjed által (szigorúan a férji minőség feltüntetésével) szignált karácsonyi üdvözlőlapot küldeni, venni fogják a lapot.

3. Ezen felül, ha vannak olyanok, akiket valamelyik szülő zsaroló magatartása miatt kénytelen voltál meghívni, még mindig reménykedhetsz a jótékony hóakadályok felbukkanásában.

4. Télen kevésbé mozdulnak ki az emberek, így jelentősen csökkenthető a nászajándéki minőségben riogató matyómintás cserép étkészletek rizikófaktora, ehelyett a vendégek boldogan váltják meg pénzzel a téli utánajárkálást.

5. Ha sikerül a kényes részeket takaró bundát és téliesített esküvői ruhát beszerezned, a nagy nap előtti kéthónapos fogyókúra-program kipipálva. (Mire a menyecskeruhát felveszed, már mindenki kellőképpen toleráns az alkoholos befolyásoltságnak köszönhetően.)

 6. A statisztikák szerint a szívrohamok száma nyáron messze magasabb, így a télen tartott esküvő alkalmával csak az igen elhangzása miatt bekövetkező infarktustól kell félteni a gyenge idegzetű szülőket.

7. Azt sem lehet számításon kívül hagyni, hogy sokkal ütősebb egy egzotikus tengerparti nyaralás az itthoni zimankó után, mintha kánikulából mennél kánikulába.

8. A nászútról hazatérve az esküvő tényén cinikusan vigyorgó kollegák szemében némi szálka lehet bronzbarna színed.

9. Ha úgy alakul, hogy az utószezoni árfekvés ellenére padlóra kerülsz anyagilag az esküvőtől, bízhatsz az újévkor felbukkanó legújabb lenyűgöző hitelkonstrukciókban.

10. És végül, ha sikerül az esküvőt karácsony tájékára időzíteni, a közelgő ünnepekre hivatkozva nagyobb eséllyel lóghatod el a házassági évfordulókat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top