Élni akarok cikkek

Megható: örökbe fogadta a nővér a koraszülött babát

A nővér egyből érezte a különleges kapcsolatot a koraszülött-intenzíven kezelt kisbabával – hamarosan pedig örökbe is fogadta az apróságot.

 Amber Boyd nővérként rengeteg gyerekkel foglalkozott már. Ám amikor rátalált a 3 hónapos, koraszülött babára, egyből valami mélyebb kötődést érzett: az első pillanattól fogva anyának érezte magát.

Megható: örökbe fogadta a nővér a koraszülött babát

A kisbabát, Nicole-t ritka betegséggel tartották a koraszülött-intenzíven: a belei, a lépe, a mája és az epehólyagja a testén kívül növekedett, így állandó felügyeletre és kezelésre szorult. A kislány édesanyjától hanyagság miatt elvették a szülői jogot, mikor pedig már 18 hónapja feküdt a kórházban, Amber a sok viszontagság ellenére is úgy döntött, örökbe fogadja.

Megható: örökbe fogadta a nővér a koraszülött babát

A kislány nemrég ünnepelte a harmadik szülinapját – 13 műtét után sikerült a szerveit a helyükre tenni, azóta pedig járni és beszélni is megtanult. Az új anyukája pedig el sem tudja képzelni nélküle az életet: “Tökéletesen illik hozzánk. Nem tudom megmagyarázni, miért, egyszerűen érzem” – meséli lelkendezve a nővér.

Forrás: Today

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top