Életmód

Valami bűzlik Hollywoodban – rossz szagú sztárok és furcsa kifogásaik

Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Matthew McConaughey – gazdagok, szépek és büdösek. Sztárok, akiknek megjelenése mindig igényesnek és ápoltnak tűnik, de a valóság testközelből már egészen más.

Sokan nem is gondolnánk, hogy a sztárok, az igazán híres színészek között hányan hanyagolják nemcsak a dezodort, de még a vizet és a szappant is. A képernyőn jól mutatnak, a tehetségükhöz sem fér kétség, de a közelükben lenni felér egy kínszenvedéssel. 

Matthew McConaughey 

Az Oscar-díjas színész körülbelül 2 évtizede nem használ dezodorokat. A nők bálványa nagyon jól mutat a képernyőn, de közelebbről már nem biztos, hogy olyan vonzónak tartanánk. Egy nyilatkozatában kifejtette, miért nem használ izzadásgátlót: “Nem szeretem, ha olyan a szagom, mint valaki másé.” Szó se róla, biztos rendkívül egyedi, és felejthetetlen az a szag, amit egy átizzadt forgatási nap után maga mögött hagy a színész.

Valami bűzlik Hollywoodban – Rossz szagú sztárok és furcsa kifogásaik

 

Julia Roberts  

Mindenki Pretty Womanje sem kivétel a messziről szagló hírességek sorában, és igazán kiábrándító szokásai vannak. A napi rutinjából nemegyszer hiányzik a fürdés és a tisztálkodás, így a kiáradó szagokkal környezetét bünteti. Számos kollégájához hasonlóan nemcsak dezodort nem használ, hanem a fürdést sem viszi túlzásba, az okok pedig prózaiak: spórol a vízzel, és szereti a teste szagát.

Cameron Diaz

Cameron Diaz sok férfi álomnőjét testesíti meg, de meglehet, más lenne a helyzet, ha testközelből ismernék a színésznőt. Cameron több mint 20 éve nem használ dezodorokat, ami akárhonnan nézzük, nem szerencsés, ha nem remeteként éljük életünket a hegyekben. A szőkeség szerint elég, ha szőrtelenítjük a hónaljunkat, így szőr híján nem lesz, ami felerősítse a kellemetlen szagokat. Nos, a számos tévképzet mellett ez is elfér Hollywoodban, ez tény. 

Gwyneth Paltrow

A mindig ápoltnak tűnő, és az egészségére már-már mániákusan ügyelő színésznőről lehet, hogy kevesen gondolnák, de ő is a kellemetlenül szagló sztárok táborát erősíti. Gwyneth néhány kolléganőjéhez hasonlóan nem használ dezodort, mert fél az emlőrák kialakulásától, amely kételyt az Amerikai Rákellenes Társaság már eloszlatta, de a színésznőhöz nem ért el a hír. Források szerint kifejezetten rossz és kellemetlen a közelében tartózkodni.

Valami bűzlik Hollywoodban – Rossz szagú sztárok és furcsa kifogásaik

 

Leonardo DiCaprio 

A tehetséges színész híresen nagy környezetvédő, és környezettudatos gondolkodása a tisztálkodását is extrém módon befolyásolja. DiCaprio nem használ dezodort, amit számos kollégája érthető módon nem díjaz, azonban ez a színészt egy cseppet sem izgatja. A dezodorokat hanyagoló sztárra így is tucatjával ragadnak a modellek. 

Robert Pattinson

Az Alkonyat fehér bőrű sztárja, Kristen Stewart exe sem a jó illatú sztárok közé tartozik, de az értesülések szerint az évek során sokat finomodott viszonya a higiéniához. Néhány éve a színész egy interjúban azt fejtegette, hogy a legkevésbé sem izgatja, hogy tiszta-e a haja, így a hajmosás mint olyan egyáltalán nem hozza lázba, sőt kifejezetten feleslegesnek tartja.

 

Még több az izzadásról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top