Életmód

Mesés vádli néhány perc edzéssel

Ha formás a vádlid, azért, hogy ilyen maradjon, ha pedig még nem tökéletes, azért, hogy azzá váljon: hoztunk néhány edzéstervet, amelyekkel gyönyörű lehet a lábad. Ha akad naponta néhány perced és kedved is van a mozgáshoz, válassz ezek közül a videók közül. Tényleg érdemes.

Hogy mit néznek a pasik először a nőkön? Természetesen az összképet. Aztán jöhetnek a részletek: kinek egy csillogó szempáron, kinek egy formás popsin, míg másoknak a csinos, ápolt lábakon akad meg a tekintete. Apropó, ápolt lábak! A pedikűr nagyon fontos és a bőrápolás is elengedhetetlen része a jó benyomásnak, de formás lábakkal csak nagyon kevesen születnek. Így azoknak, akik szép vádlit szeretnének, bizony tenniük is kell érte. Hoztunk néhány tanácsot és több videót is, amelyek között bárki találhat kedvére valót. Egyik edzés sem túlságosan megerőltető, a programok néhány percesek. Érdemes egyszer végignézni a videókat, most választhatsz akár szimpátia alapján is edzőt.

Egyszerűen nagyszerű

Angol nyelvtudás híján is könnyen érthető, lassú és szájbarágós. Ilyen edzést keresel? Ráadásul súlyzó és labda nélkül is simán megvalósítható. Akik nem szeretik a nagyon pörgős videókat, ez lesz a tökéletes választás. Csak utánozni kell az edzőt, ami egyáltalán nem nehéz, de a hatás látványos, az biztos. Akik a visszafogottabb edzőket kedvelik, számukra ez a tökéletes választás.

Alig 3 perc

Ezt a rövid edzést akár minden nap lenyomhatod. Alig több, mint 3 perc és alaposan átmozgatja a vádlid. A gyakorlatok egyszerűek, kezdők is nehézségek nélkül megcsinálják. A közeli felvételek pedig hozzásegítenek ahhoz, hogy hatékonyan dolgozz.

Otthon a legjobb?

A videót azok fogják kedvelni, akik utálják a felhajtást és maguk is szeretnek otthon erősíteni. Az edző talán nem a legfelkapottabbak közül való, de hatékonyak az ő módszerei is. Azoknak ajánljuk ezt a videót, akik inkább a barátnőjükkel edzenének és nem egy profitól várják a csodát.

Csíped a balettet?

Ezt a videót imádni fogod. De véletlenül se ijedj meg az edző spiccétől. Ha elsőre vagy másodjára sem jön össze hasonló, ne ess kétségbe. Rajtad kívül több millióan járnak még így. A lényeg, hogy az edzés hatásos. Spiccre fel! Van hová fejlődni…

Micsoda kilátás!

Akik a cuki kutyákat szeretik és szívesen gyönyörködnek edzés közben a kilátásban, válasszák ezt a videót. Az edző jó fej, a kutyája is az, a gyakorlatok pedig egyértelműen követhetőek és nagyon hangulatos a háttér. 

A nyújtásról semmiképpen se feledkezz meg! Csak néhány perc, kevés jól bevált mozdulat, és megadod az izmaidnak mindazt, amire az edzés után szükségük van. Aztán ha van rá időd, kényeztesd a vádlid masszázzsal és válassz olyan frissítő krémet, ami segít a lábadnak új életre kelni. Kell ennél több? Éljenek a szép lábak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top