Életmód

Top 3 konyhai kütyü

Elkészítettük három népszerű konyhai kisgépet tartalmazó listánkat, és összeszedtük a ma kapható legszuperebbeket az adott típusból.

Mikrohullámú sütő

El sem tudjuk manapság képzelni az életünket nélküle: ezzel melegítjük a reggeli kávéhoz a tejet, az ebédhez a levest, ebben fertőtlenítjük a gyerek cumisüvegeit, és ebben készült a popcorn is az esti házi mozizáshoz. A Samsung MG23F grill funkciós mikrohullámú sütője tökéletesen ötvözi egy mikró és egy grillező tudását, a mikrohullámú funkciót akár grillfunkcióval is kombinálhatjuk a megfelelő hatás érdekében. Váltsd le a hagyományos készételeket egészséges, házias ételekkel, melyeket az F300-as mikrohullámú sütőben készítesz el! A 20 előprogramozott főzési móddal gyorsan friss ételeket készíthetsz.

Beépített mikrohullámú sütő

A mikró után a második legnépszerűbb talán ennek a háztartási kisgépnek a beépített változata. Egyre elterjedtebb, hogy egy konyha megtervezésekor nemcsak a sütőt, mosogatót és a hűtő helyét jelölik ki, majd építik ezeket az eszközöket be, hanem a mikrót is. Ezek a készülékek jobban illeszkednek a konyha struktúrájába, elegánsabbak, és a munkapult felületéből sem vesznek el. A Samsung FG87SST beépíthető mikrohullámú sütője 23 literes és 1200 wattos. Ha nem szeretnéd a szakácskönyvet bogarászni, és az után nyomozni, mit milyen hőmérsékleten kell a mikróban elkészíteni, akkor csak válaszd az előre beállított programokat.

Táblagép

Mit keres egy táblagép a legnépszerűbb konyhai kisgépek között?! Elsőre talán kicsit furcsa, de ha jobban belegondolunk, és megnézzük a szokásainkat, akkor már nem is annyira. Sokan már régen nem vezetnek receptkönyvet, online oldalakon mentik el és gyűjtik kedvenceiket, vagy e-book formájában töltenek le szakácskönyveket. Így ma már nem papíralapú könyvekből sütünk-főzünk, hanem bizony a tabletünkről. Nem árt, ha van hozzá egy a konyhába rendszeresített megfelelő tartó, így biztosan nem esik le, nem sérül meg, mi pedig mindig jól látjuk a leírásban szereplő következő lépést. A Samsung Galaxy Tab S3 persze nem csak a konyhában lehet hű társunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top