Életmód

Több jóga, jobb szex! – Így pezsdíti fel a szexuális életedet!

Azon kívül, hogy a jóga szuper alakot varázsol, ezáltal az önbizalmad is nő, olyan izmokat is megdolgoztat, amit a hálószobában is kamatoztathatsz párod és a saját örömödre egyaránt!

A jóga nemcsak a mentális megtisztulásban, de ha rendszeresen végzed, a vágyak, valamint a test uralásában, és nem utolsósorban a hajlékonyságban is a segítségedre lesz.

Több jóga, jobb szex! – Így pezsdíti fel a szexuális életedet!

 

Feszes test

Talán elvétve találunk olyan nőt, aki 100%-osan elégedett a testével. A jóga hozzásegíthet a tónusos test és a szép izomzat kialakításához, így ha rendszeresen végzed, biztos, hogy nőni fog az önbizalmad, ami elengedhetetlen az élvezetes együttlétekhez. Hatalmas megkönnyebbülést jelenthet, ha végre nem azzal fogsz majd foglalkozni, hogy az adott pózban éppen hogy nézel ki.

Kéjizmok erősítése

Ha az erőpozíciókat rendszeresen végzed, nemcsak tovább bírod szuflával a lepedőakrobatikát, hanem olyan izmaid is megerősödnek, amelyek például egy aerobik- vagy spinningórán nem, mivel léteznek kifejezetten a köldök alatti izmokra kifejlesztett gyakorlatok, jógatípusok, és azok rendszeres végzésével nagyobb lehet a gyönyör foka is az ágyban.

 

A lélegzet uralása

Mivel a jóga során megtanulod a lélegzetedet szabályozni, uralni, a szexben is növelheted az élvezeteket. A lélegzet uralásával képes leszel elmélyülni a pillanatban, jobban tudsz majd összpontosítani, és képes leszel egész testedet, valamint szellemedet ráhangolni az együttlétre. A jóga az egyik legjobb segítség ahhoz, hogy jelen légy, ami a jó szexhez nélkülözhetetlen.

Hajlékony nádszál

Nem érdemes kerülgetni a forró kását: a jó szexuális élethez nélkülözhetetlen a hajlékonyság és a rugalmas izomzat. Mivel a jóga hatékonyan növeli a hajlékonyságot, az intim órákban mindenképpen csak az előnyödre válhat ez a mozgásforma, és a különböző húzódásoktól, sérülésektől sem kell tartanod.

 

Olvass még jógáról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top