Életmód

Tetoválástérkép: a 10 legfájdalmasabb pont a testeden

Mielőtt beülnél az első tetoválószalonba, nézz rá arra a színes fájdalomtérképre, ami megmutatja, egyes testrészeken mennyire fájdalmas a varratás.

A Mashable készítette el az OUCH! ábrát, ami feltünteti azt a 10 testrészt, aminek tetoválása meglehetősen fájdalmas. Az ábra Andy Eschenbach tetoválóművész segítségével készült. Ő kommentál.

1. Fej: A fej tetoválása nemcsak, hogy fájdalmas, de az ember az egész folyamatot élesen hallja. A hang sokszor rosszabb, mint maga a testérzet.

2. Arc: Ne tedd!

3. Szegycsont: Azt mondják, olyan érzés, mintha felvágnának egy forró késsel.

4. Kéz: A kézen a tenyér a legfájdalmasabb pont. Jobb elkerülni.

Tetoválástérkép: a 10 legfájdalmasabb pont a testen

5. Könyék: Míg van, akinek nagyon fáj ez a terület, mások meg sem érzik. Kísérteties.

6. Bordák és a has: Igen, a borda és a has tetoválása nagyon fájdalmas, de a legrosszabb, hogy a fájdalom soha nem enyhül igazán. Míg a test többi részén a tested besegít a fájdalomcsillapításban, addig a bordáknál ez a reakció nem lép életbe.

7. Popsi: Bár a fenéktetoválás diszkrét, mégis nagyon kényelmetlen.

8. Comb belső, térd: A festék ezeken a területeken nagyon tud fájni, de nemcsak emiatt okoz diszkomfort érzést, a legtöbb kliens nincs hozzászokva ahhoz, hogy ezeken a területeken érjenek hozzá.

9. Boka: A többi területhez képest a boka nem annyira vészes, ám akiknek csak bokatetoválásuk van, másképp gondolják ezt. Ők úgy hiszik, ez maga a pokol.

10. Lábfej: A láb köztudottan egy fájdalmas terület, de mégsem annyira fájdalmas, mint azt sokan hiszik – és nem is olyan vészes, mint egyesek lábhigiéniája.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top