Életmód

Izgalmas tanácsok online társkeresőknek

A társkeresés sokszor nehéz, akik már jó ideje egyedül vannak és párra vágynak, jól tudják, hogy nem egyszerű megtalálni azt az embert, akivel hosszú távon is el tudják képzelni a közös jövőt.

Amióta az internet világa kaput nyitott az online ismerkedésnek, egyre többen gondolják úgy, hogy az éterben találhat rájuk a szerelem. Míg a szerencsések a különböző felületeken esélyt kapnak a boldogságra, addig akadnak olyanok is szép számmal, akik hiába várják, hogy Ámor nyila lecsapjon rájuk. Annak, hogy sokan miért nem lelnek párra, számtalan oka lehet. Az egyik lehetséges válasz erre az, hogy talán nem jó helyen keresgélnek. Ugyanis a társkereső oldalak minőségei között is óriási különbségek vannak.

A megfelelő társkereső oldal kiválasztása az alapja a sikernek. Mielőtt regisztrálunk, érdemes az összes lehetséges felületet megnézni és kiválasztani közülük azt az egyet, amelyiket a legalkalmasabbnak tartjuk. Mivel az online szó szerint a világra nyit kaput, nem kell a földrajzi határoktól megijedni. Van olyan színvonalas felület, amely nemcsak az ország területéről, hanem a föld számos pontjáról gyűjti össze a párra vágyókat – új lehetőségeket kínálva a régebb óta keresőknek is.

Jó profillal

Ha megvan a tökéletes felület, nincs más hátra, mint elkészíteni a saját profilunkat. Több fontos szempontot is be kell tartanunk, ha sikerre vágyunk. Kell egy jó kép, ami nem túl régi és a valóságot ábrázolja. Az sem mindegy mit árulunk el magunkról az oldalunkon. Az infók legyenek egyediek, de mindenképpen a valóságot tükrözzék. Rólunk szóljanak, és ne arról, hogy milyen párt szeretnénk. Legyünk rövidek és őszinték, hiszen senkinek sem jó, ha valótlanságokat állítunk, hiszen ugyanezt várjuk el másoktól is.

Izgalmas tanácsok online társkeresőknek

Amikor a potenciális társak adatlapjait nézegetjük, figyeljünk arra, hogy az információk, na meg a fotó összhangban vannak-e. Ha valaki szimpatikus és váltunk néhány ígéretes üzenetet vele, a legjobb, ha viszonylag hamar megtörténik az első telefonos beszélgetés, azt követően pedig a randi. Úgyis akkor derül ki, mennyire valós az érdeklődés, és hogy kölcsönös e a vonzódás. Mivel első találkozásról van szó, a legjobb, ha olyan randi helyszínt választunk, ahonnan ha kellemetlenül érezzük magunkat, nem kínos a távozás.

 

Olvass még többet a társkeresésről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top