Életmód

18+: Szexjáték vagy konyhai eszköz? Töltsd ki kvízünket!

Itt a Valentin-nap, amikor a sokan ünnepi vacsorával lepik meg egymást, ami után jöhet a desszert, vagyis a romantika és a szex. Ha ilyesmit forgatsz a fejedben, mindenképpen teszteld le, hogy mennyire mozogsz otthonosan a különféle konyhai eszközök és a szexjátékok világában egyaránt. Hány helyes választ érsz el kvízünkön?

Aki nem szokott főzőcskézni, egy konyhába betévedve mindenféle egzotikus eszközt találhat a fiókokban és szekrényekben. Ezek között szerepelnek olyanok is, amikről akár sokat próbált mesterszakácsok sem biztos, hogy elsőre el tudják dönteni, mire valók.

Még könnyebb zavarba jönni, ha szétnézünk a szexjátékok piacán, ahol annak ellenére, hogy bizonyos termékek anatómiai pontossággal készülnek, másokról első blikkre azt sem könnyű eldönteni, hogy hogyan is kell megfogni.

Ezt a két világot házasítottuk össze kvízünkben. Nincs más dolgod, mint végignézni a fotókat és kitalálni, konyhai eszközt vagy szexjátékot ábrázolnak-e. A képekre kattintva megnézheted a megoldásokat is.

A kvíz elkészítésében nyújtott segítségért köszönetet mondunk a szexjátékok szakértőjének, a budapesti Angel Sexshopnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top