18+: Szexjáték vagy konyhai eszköz? Töltsd ki kvízünket!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Itt a Valentin-nap, amikor a sokan ünnepi vacsorával lepik meg egymást, ami után jöhet a desszert, vagyis a romantika és a szex. Ha ilyesmit forgatsz a fejedben, mindenképpen teszteld le, hogy mennyire mozogsz otthonosan a különféle konyhai eszközök és a szexjátékok világában egyaránt. Hány helyes választ érsz el kvízünkön?
Írta: | 2017. 02. 14. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Aki nem szokott főzőcskézni, egy konyhába betévedve mindenféle egzotikus eszközt találhat a fiókokban és szekrényekben. Ezek között szerepelnek olyanok is, amikről akár sokat próbált mesterszakácsok sem biztos, hogy elsőre el tudják dönteni, mire valók.

Még könnyebb zavarba jönni, ha szétnézünk a szexjátékok piacán, ahol annak ellenére, hogy bizonyos termékek anatómiai pontossággal készülnek, másokról első blikkre azt sem könnyű eldönteni, hogy hogyan is kell megfogni.

Ezt a két világot házasítottuk össze kvízünkben. Nincs más dolgod, mint végignézni a fotókat és kitalálni, konyhai eszközt vagy szexjátékot ábrázolnak-e. A képekre kattintva megnézheted a megoldásokat is.

A kvíz elkészítésében nyújtott segítségért köszönetet mondunk a szexjátékok szakértőjének, a budapesti Angel Sexshopnak.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus