Életmód

Szereted kézben tartani a dolgokat? Így segíthet benne a telefonod (x)

Ha lételemed a pörgés, és a reggeleid multitasking üzemmódban zajlanak, nem mindegy, milyen telefonnal vágsz neki a napnak. Ha az a típus vagy, aki már a villamoson az e-mailjeit bújja, miközben az esti bevásárló listát osztja meg a családdal, és közben három telefont bonyolít, olyan mobilra van szükséged, ami sosem hagy cserben. Elmondjuk, pontosan mit kell tudnia egy olyan telefonnak, amire a munkádban és a mindennapi teendőkben is biztosan számíthatsz.

Legyen nagy a kijelzője!
Elsősorban azért, hogy még véletlenül se nyomj olyan ikonra, amire nem szeretnél. Ha e-mailírás közepén a Mentés helyet a Küldésre téved az ujjad, az több mint kellemetlen, sőt, néha kisebb katasztrófát is vonhat maga után. Márpedig egy kis képernyős telefonon ez igen könnyen előfordulhat, egy nagy kijelzősön viszont soha. Egy legalább öt hüvelykes képernyőn már nemcsak e-mailezni, de híreket olvasni, képeket és videókat nézegetni is sokkal kellemesebb.

Férjen el egy kézben!
A hatalmas kijelző eddig hatalmas telefonnal járt, de időközben megjelentek a vékonyperemű, nagy képernyős mobilok: a kijelzőjük szinte faltól falig ér, de a házuk normál méretű. Amikor egyik kezeddel a táskába, a másikkal a villamosba kapaszkodsz, és hirtelen megcsörrenő telefon, hálás leszel magadnak, hogy ilyet választottál. Az LG most bemutatott Q6-os mobilja például egy kézben is kényelmesen elfér, FullVision kijelzőjét pedig a hüvelykujjad kitekerése nélkül is könnyen átéred.


Legyen rajta könnyű a multitasking!

Az LG Q6-on egyszerre több alkalmazást is pörgethetsz, így akkor sem fogod elveszíteni a fonalat, ha a munkavacsorát egyszerre szervezed a hétvégi programmal. A Q6-oson a képernyőt két négyzet alakú ablakra oszthatod, így két appot is kezelhetsz rajta párhuzamosan. Ez annak is igen praktikus, aki szeret fotózni: miközben a kijelző felső részében a kamerával zoomolsz, az alsóban máris szerkesztheted a képet.

Legyen mindkét kamerája profi!
Mármint ne csak a hátoldali, hanem az előlapi is. Igen, a szelfikamerára gondolunk, ami a közhiedelemmel ellentétben nemcsak csücsörítős fotók készítésére jó. A szelfi lényege, hogy nem kell idegen járókelőket leszólítanod, ha utazás közben klassz fotót akarsz csinálni magadról a kedveseddel, a barátaiddal vagy a családoddal. Az LG Q6 100 fokos, széles látószögű szelfikamerájával olyan képeket készíthetsz, amibe az egész társaság belefér, a csodás háttérpanorámával együtt. Egy hagyományos 82 fokos kamerával erre esélyed sem lenne.

Legyen strapabíró, de mutatós!
Azaz egyszerre legyen megbízható társ, ha csatába indulsz a hétköznapok ellen, és divatos kiegészítő, ha társaságba mész. Az LG Q6-ot masszív fémkeret fogja egybe, ami lekerített sarkaival jól csillapítja az ütődést, ha esetleg kicsúszik a táskádból. A Q6 mindeközben kifejezetten karcsú, elegáns telefon, ami ízlés szerint jégezüst terra vagy arany színben is elérhető. Az akkuja rendkívül erős, ha reggel feltöltöd, egész nap bírja energiával. Akárcsak te.

További érvek az LG Q6 mellett itt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top