Életmód

Ezek a szerelmes férfi ismertetőjegyei

Szeret? Nem szeret? Ahelyett, hogy magányosan tépelődnél egy szál virággal a kezedben ezen a sorsdöntő kérdésen, a saját megérzéseid és a virágszirmok válasza helyett inkább figyelj azokra a jelekre, amiket a férfi küld feléd. Ezekből biztosan megtudod, hogy érez irántad a választottad.

Sok nő még a saját érzéseiben is bizonytalan egy kapcsolat kezdetén – és valljuk be, néha még közben is –, nemhogy abban, hogy milyen érzelmek rejtőznek a pasija szíve mélyén. Pedig milyen jó is lenne a bizonyosság, hogy a férfi, akit kiszemeltünk, igazán és szívből szerelmes belénk. Ha tudni szeretnéd, hogy áll a helyzet ezen a fronton, az alábbi jeleket keresd!

Miről tudod, hogy szeretnek? – a szerelmes férfi

Tisztelettel bánik veled

Egy férfi, aki szívéből szereti a nőt, nem bánik vele lekezelően, nem alázza meg őt mások előtt vagy négyszemközt, hanem tisztelettel fordul felé. Persze előfordulhat, hogy egy-egy indulatosabb vita hevében ez a tisztelet nem mutatkozik meg kellőképpen, de a szerelmes férfi ilyenkor sem arra törekszik, hogy megsértse a nő lelkét vagy sárba tapossa az önbecsülését. A tisztelet megnyilvánulásai pedig ezek: megbecsüli és komolyan veszi az észrevételeid, elfogadja az ízlésed, türelmes a hangulatváltozásaiddal, komolyan veszi a problémáidat, kikéri a véleményed és a döntéseiben helyt ad nekik, udvarias és lovagias veled kettesben és mások előtt is. Ezen kívül még véletlenül sem emel rád kezet…

Mások előtt is megérint, megcsókol

Aki mások előtt is vállalja az érzéseit irántad, abban megbízhatsz. Ha társaságban is időről időre megérint, megfogja a kezed, megcsókol vagy megcirógat, azzal kimutatja az érzéseit és egyúttal azt is, hogy büszke rád, és arra, hogy egymáshoz tartoztok. Ezek a gesztusok feléd és az emberek felé is egyértelmű üzenetek: szeret téged, és azt akarja, hogy ezt mások is megtudják.

Hajlik a kompromisszumokra

Az igazi szerelem a legkeményebb szívet is megpuhítja. A szerelmes férfi ezért – bármilyen makacs jellem és karakán egyéniség – figyelembe veszi, mit szeretne a párja, és hajlandó olyan kérdésekben és döntésekben is engedményeket tenni, amiben egyébként sosem. Az, hogy a megegyezést és a kompromisszumot keresi veled kapcsolatban, biztos jele annak, hogy fontos helyet foglalsz el a szívében.

Be szeretne mutatni a családjának

Aki komolyan vesz egy kapcsolatot, az hosszú távban gondolkodik benne. Aki pedig hosszú távra tervez, annak fontos, hogy szíve választottját megismerje és elfogadja a családja is. Ha a férfi szeretne bemutatni téged otthon, a legszűkebb családi körben, akkor nyugodt lehetsz: nem csak néhány alkalmas játékszerként tekint rád, hanem úgy, mint aki talán egy életen át is a társa lehet.

Miről tudod, hogy szeretnek? – a szerelmes férfi

Az “én-t” felváltja a “mi”

Azt, hogy a férfi szívében helyet kaptál, semmi nem bizonyítja jobban, mint hogy megváltozik a szóhasználata: a terveiben már nem ő áll egyedül a középpontban, az életének centruma nem önmaga, hanem ti ketten. Az “én” helyébe a “mi” lép a szavak szintjén is.

Ki is mondja, hogy szeret

Akinek csordultig van a szíve szerelemmel irántad, az bizony túl sokáig nem tudja ezt az érzést magába fojtani. A szerelmes férfi ezért időről időre ki is mondja, hogy szeret és imád. Persze ezeket a szavakat az is mondhatja, aki csak szédíteni akar, de ha elég éles a füled és nyílt a szíved, meg fogod hallani, hogy igaz, mély tartalom van-e ezekben a vallomásokban vagy sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top