Életmód

Éld az életedet “gerillaharcosként”!

Számolj le végleg a stresszel, a kilátástalan helyzetekkel és a vissza-visszatérő motiválatlansággal - akárcsak G.I. Jane az ellenséggel!

Gyakran túlstresszeled magad? Válsághelyzetekben teljesen lebénulsz? Jobb csapatjátékos akarsz lenni a munkahelyeden? Bármily meglepő, mindezekben egy – Afganisztánt és Irakot megjárt – elit katona segíthet neked.

Tanulj a gerillaharcból!

Porkoláb Imre ezredes, a NATO stratégiai parancsnokának pentagoni képviselője a világ egyik legjobb tisztképző intézményében, a Sandhursti Királyi Katonai Akadémián szerzett vezetési tapasztalatokat olyan kiképzés során, amely Churchillből és Vilmos hercegből is “vezetőt” faragott. Harcolt Irakban és Afganisztánban, majd a 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj parancsnoka lett. A különleges műveleti képességfejlesztés kapcsán szakértője lett a gerillaharcnak és a terrorellenes hadviselésnek. Az ehhez kapcsolódó vezetéselméletet – a hagyományostól eltérő vezetést – és annak az üzleti életben való alkalmazhatóságát kutatja.

Éld az életedet gerillaharcosként!

A január 15-én megjelenő kötetében (Porkoláb Imre: Szolgálj, hogy vezethess! Amit egy elit katonától tanulhatunk az üzleti életben címmel) a Sandhursti Királyi Katonai Akadémián töltött időszakot eleveníti fel, és a rendkívüli helyzetekben szerzett vezetési tapasztalatait osztja meg velünk. Könyve nem csak vezetőknek szól! Az igazi értéke abban rejlik, hogy változást idéz elő, és rádöbbensz: benned is ott rejtőzik a mindennapi hős.

Budapestre jön!

Ráadásul január 27-én (18 órától a Budapest Music Centerben) élőben is találkozhatsz a Washingtonban élő szakértővel. Előadásában olyan módszereket mutat be, amelyeket remekül hasznosíthatsz mind a magánéletben, mind pedig a munkádban. Ha pedig ezeket beépíted a mindennapjaidba, ezentúl tisztán tudsz majd gondolkodni, ha elszabadul a pokol – akár odahaza, akár a munkahelyeden. 

Éld az életedet gerillaharcosként!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top