Életmód

20 éven át cikizték, mert kövér, most szépségkirálynő lett

Nemcsak a suliban, de felnőttként az utcán is kapott beszólásokat a testsúlya miatt a most 26 éves Elizabeth Bowman, aki úgy érzi, kárpótolta az élet: plus size szépségversenyt nyert.

A 26 éves Elizabeth Bowman 50-es ruhákat hord, és gyerek kora óta plus size. “Én voltam a cikizők álma, kövér kislány vörös hajjal, szemüvegben. Sokszor próbáltam fogyókúrázni, de sosem sikerült, egyszerűen nem volt elég, hogy lemondtam a kedvenc csokimról. Ilyen alkat vagyok. Nekem mindig Marilyn Monroe volt a példaképem, és nem a piszkafa popsztárok” – mondta Elizabeth a Daily Mailnek.

A volt pasijai is mindig rá akarták venni, hogy fogyjon, edzőterembe is járt, de amikor felfedezte, hogy létezik plus size modell kategória, megváltozott az élete. “Sokan azt mondják, aki plus size, az nem egészséges, és egész nap fotelben ülve gyorséttermi kaját eszik. Pedig nem, nekem is több állásom van, önkénteskedem, és igenis jól érzem magam a bőrömben.”

Bekerült egy nemzetközi plus size verseny döntőjébe, amit szerinte nemcsak a külalakjának, hanem belső értékeinek is köszönhet.

20 éven át cikizték, mert kövér, most szépségkirálynő lett

 

20 éven át cikizték, mert kövér, most szépségkirálynő lett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top