Életmód

Egy asszony illata – Így választ illatot magának egy stílusos olasz nő

Ha te is szeretnél olyan kifinomult, elegáns és titokzatos illatfelhőbe burkolózni, mint az olasz nők, akkor itt az idő, hogy ellesd a titkaikat!

Egy jól megválasztott parfümtől nő az önbizalmunk, jobb lesz a kedvünk, és nem utolsósorban felerősíti saját, természetes illatunk, így az erősebbik nem is hamarabb felfigyel ránk!

Egy asszony illata - Így választ illatot magának egy stílusos olasz nő

 

Válassz a karakterednek megfelelő illatot!

Az érzelmek megélését az olasz nőknek minden bizonnyal tanítaniuk kellene. Ha boldogok, és majd kicsattannak az örömtől, nem restek megosztani a körülöttük élőkkel, de ha idegesek, mérgesek vagy frusztráltak, azt sem tartják magukban, biztos, hogy a környezetük is tudni fogja, hogy éppen mit élnek meg legbelül. Az olaszos vérmérséklethez, életstílushoz a heves érzelmek épp úgy hozzátartoznak, mint a feltűnő kiegészítők és a karakteres illatok. Mivel az olasz nők személyisége minden, csak nem szürke és unalmas, így az illatok választása során is a temperamentumuknak és személyiségüknek megfelelő, egyedi illatokat választanak.

Válassz az alkalomhoz illőt!

Az olasz nők figyelembe veszik a parfüm kiválasztásakor, hogy milyen napszakban fogják viselni az illatot: munkába mennek, tárgyalásra, vagy ebédelnek a barátnőjükkel, esetleg vacsoráznak a kiszemelt férfival. Az sem mindegy, milyen ruhát viselnek, és persze az aktuális érzelemvilágukat is tükrözi a választott illat. Más illik egy könnyed sétára a parkban és más egy forró tánchoz: egy jól megválasztott parfüm lehet egészen karakteres és elegáns, de lehet könnyed, mégis meghatározó. Az biztos, hogy ha az olasz nőkhöz hasonlóan választasz, akkor az illatod soha nem lesz unalmas, és mindig emlékezetes maradsz.

Egy asszony illata - Így választ illatot magának egy stílusos olasz nő

 

A minőség számít, nem a mennyiség!

Vagyis ha megtaláltad a számodra tetsző illatot, akármennyire is tetszik, ne öntsd magadra a fél üvegcsét. Ha jó minőségű parfümöt használsz, azt még órák múlva is érezni lehet, ezért felesleges óránként befújnod magad. A nap elején permetezz a nyakadra, a tarkódra, a dekoltázsodra és a csuklódra a parfümből, de a csuklódat ne dörzsöld össze, mert megváltozhat az illat! Fújj a parfümből a hajadra is, ugyanis a hajon még tovább megmaradnak az illatok, mint a bőrödön!

 

Olvass még az olasz életstílusról!

  •  6 olasz sziget, amit imádni fogsz
  •  Olasz, zöldséges nagyon finom vacsora
  • Így változott az olasz szépségideál 100 év alatt – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top