Életmód

Őszi hedonizmus az Isztria-félszigeten (X)

Használja ki a hihetetlen őszi ajánlatot, és hagyja, hogy meghódítsa az isztriai Umag közelében álló, a tenger melletti ötcsillagos Kempinski Hotel Adriatic Golf & Spa Resort!

Őszi hedonizmus az Isztria-félszigeten

Ha a tökéletes kikapcsolódást keresi, és szeretne a város zajától távol pihenni, elkápráztatják majd a világszerte ismert Kempinski-csoport luxusszállójának szolgáltatásai, kiváló konyhája és számos kiegészítő kínálata.

 

A csúcsminőségű szállás mellett a vendégek rendelkezésére állnak az Energy Clinic Carolea spa center szolgáltatásai is háromezer négyzetméteren: két kitűnő étterem, három bár, illetve fedett és kültéri medencék whirlpool és hydropool masszázzsal. A legfiatalabbakat a szálloda közvetlen közelében levő Kempi Kids Klub játszóházban szervezett programok, a többi medence mellett lévő gyermekmedencék és játszópark várják. A csodálatos öböl kavicsos strandja kb. 370 méterre van a szálloda főépületétől, a vendégeket a legváltozatosabb vízi sportok és programok várják. A medencék mellett és a strandon napernyők, nyugágyak és törölközők találhatók, a strandig ingyenes transzfer viszi a vendégeket. Csak kérni kell a recepción.

A Dijana és Kanova éttermek a hedonizmust és az egészséges, kiegyensúlyozott étkezés fúzióját hirdetik, gondosan összeállított étlappal. Éljen a lehetőséggel, élvezze az isztriai és a mediterrán konyha ízeit, keltse életre ízlelőbimbóit a világ egyik legegészségesebb és legjobban megbecsült gasztronómiájának ízeivel, csúcsminőségű konyháink interpretálásában!

Ez a hely a béke oázisa: a vidéki környezet ideális egy pihentető sétához, az aktív sport szerelmeseit pedig közvetlen közelben a szálloda edzőterme, egy 18 lyukú, versenyre alkalmas golfpálya és a műfüves teniszpályák várják. A „BMW Coast Drive” innovatív projekt partnereként a Kempinski Hotel Adriatic ingyenes utazást kínál egy BMW 4-es kabrióban (csak az üzemanyagot kell kifizetni), de kerékpár és elektromos roller is bérelhető.

Használja ki őszi akciónkat és a 3 éjszakára vonatkozó 15%-os kedvezményt szeptember 12. és október 2. között, és fedezze fel a pihenés új dimenzióit a Kempinski Hotel Adriatic elegáns, modern berendezésű, nagy balkonos vagy teraszos szobáiban és apartmanjaiban! A csomag tartalmazza a gazdag Kempinski gourmet reggelit, az Energy Clinic Caroela Spa szaunájának, gőzfürdőjének, medencéjének és edzőtermének, valamint a wifi használatát.

A Kempinski Hotel Adriaticról

A Kempinski Hotel Adriatic, amely számos európai nagyvárosból autóval érhető el, és az első ötcsillagos luxus golf és spa resort a horvát tengerparton, 2009 augusztusában nyílt meg. Umag közelében található, gyönyörű kilátás nyílik innen a horvát, a szlovén és az olasz partokra, valamint a fehér alpesi csúcsokra. 186 exkluzív felszereltségű szobával és apartmannal rendelkezik, továbbá két elegáns étteremmel, három bárral, háromezer négyzetméteres spa-központtal, edzőteremmel, Kempi Klub játszóházzal, a mediterrán kertben álló kápolnával, stranddal, valamint különböző konferenciaszolgáltatásokkal a szállodában és a part menti konferencia-központban. Itt található a Golf Klub Adriatic is, az első isztriai 18 lyukú, versenyre alkalmas golfpálya.

Kempinski Hotel Adriatic Istria Croatia
kempinski.com/istria

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top