Tényleg lehet orgazmusod edzés közben!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Meglepő mellékhatást tapasztalhatsz, miközben a kockás hason dolgozol.
2016. 02. 26. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A szexnek és az edzésnek számos hasonló hatása ismert: azon kívül, hogy kipirulsz, és leizzadsz mindkettőtől, ugyanolyan boldogsághormonokat termel a szervezeted, és még a szív egészségének is jót tesznek! Sőt az edzés közbeni orgazmus sem legenda: bizonyos gyakorlatok valóban kiválthatják a gyönyörközeli érzetet!

Az angol nyelv coregasmnak hívja a jelenséget, ami elsősorban a hasizmok edzésekor tapasztalható. Az Indianai Egyetem professzora, Debby Herbenick könyvet is írt a témában, ami a The Coregasm Workout címet viseli. Ebben a professzor kifejti, hogy az orgazmust az alsó hasizmok megerőltetése váltja ki leginkább hasizmozás, biciklizés, kötélmászás, jóga vagy súlyemelés közben.

Tényleg orgazmusod lehet edzés közben!

Egy 2012-ben végzett felmérésben 530 nőt kérdeztek, tapasztalt-e már ilyen élményt, és kiderült, hogy több mint a felük számára nem ismeretlen a jelenség! Egy nő úgy írta le a különös érzést, mint a szex közbeni orgazmus előtti pillanatokat. Egy másik nő pedig a lábában és a vaginájánál is érzett egy kis remegést a coregasm átélésekor.

Ha kíváncsi vagy, milyen az edzés közbeni orgazmus, nem kell a véletlenre bíznod magad: elősegítheted, ha kicsit feszegeted a határaidat, azaz tovább mész az edzéssel – több felülés vagy hosszabb torna. Szintén segíthet, ha először kardiózol, utána erősítesz. És a legfontosabb itt is az, ami szex közben: engedd el magad!

Forrás: Popsugar

Címkék: orgazmus ok hasizom
Olvass tovább

Tényleg lehet orgazmusod edzés közben!